Primarul COMAN “sparge” peste 210.000 lei pe manifestări la final de an - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primarul COMAN “sparge” peste 210.000 lei pe manifestări la final de an

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 noiembrie 2015   •   2 comentarii

Catalin-Coman-si-Paul-Buhlea(2)-31.12.15

Primarul de Fălticeni CĂTĂLIN COMAN vrea să încheie anul în forță, cu o alocare de 211.500 lei pentru organizarea unor manifestări cultural – artistice și comemorative, între 28 noiembrie și 31 decembrie.

În prima zi se va desfășura un concurs de înot cu participarea a 200 de copii, care vor fi premiați cu dulciuri și tricouri.

La manifestările de Ziua Națională fiecare participant va primi un steguleț tricolor.

Alte manifestări programate sunt un concurs de dans, cupe de tenis de masă și tenis de câmp, comemorarea eroilor revoluției din 1989, spectacole de datini și obiceiuri, orășelul copiilor.

Considerăm necesară și oportună alocarea din bugetul local a sumei de 211.500 lei pentru achiziționarea de daruri și cadouri pentru colindători, achiziția de jucării pentru orășelul copiilor, organizarea spectacolului de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou din 27 decembrie, organizarea focului de artificii din noaptea de Anul Nou, organizarea manifestărilor din zilele de 1 și 22 Decembrie, achiziționarea de materiale promoționale ( calendare, agende, pixuri ), promovarea în mass media locală și centrală a manifestărilor, achiziționarea de cupe, medalii, tricouri pentru recompensarea participanților la competițiile sportive  susține COMAN.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 24, 2015 @ 8:10 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. GOI spune:

  SA SPERAM CA VA FI ULTIMILE BANI ALOCATI DE COMAN PT.SARBATORILE DE IARNA.TARA ARDE IAR EL CHELTUIE FOCURI DE ARTIFICII ZICE EL ALTE ORASE BANII ALOCATI FOCULUI DE ARTIFICII AU FOST DONATI DAR E BUCURIA DINAINTEA TERMANARII MANDATULUI.DACA TE UITI IN POZA VEZI UN BUHLEA SI CITIVA CONSILIERI PSD CARE SUNT TERMINATI POLITIC NISTE MAIMUTOI DE OAMENI. LIPSESTE CANDIDATUL USL LA PRIMARIE ALDEA SI EL UN MAIMUTOI PUS DE PSD DE A CANDIDA LA PRIMARIE.
  OARE OAMENII DIN FALTICENI VAD CE PANARAME DE CANDIDATI AVEM?
  USL EXISTA!

 2. Faleza spune:

  Ultimul cartus, ultimul tun dat de Coman cel fara de licitatii !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CRELFy to the field below: