Primarul COMAN schimbă valoarea manifestărilor de final de an din expunerea de motive - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primarul COMAN schimbă valoarea manifestărilor de final de an din expunerea de motive

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 noiembrie 2015   •   3 comentarii

*alocarea nu va fi de 211.500 lei, ci “numai” de 176.500 lei, dar nu este clar ce s-a întâmplat cu diferența de 35.000 lei 

 Catalin-Coman-si-Mihai-Vitcu-in-sedinta-de-buget-13.02

După apariția, dimineață, în  ZdpN  a stirii referitoare la ultimele alocări bugetare propuse de primarul CĂTĂLIN COMAN, preluate de pe pagina de net a Primăriei Fălticeni  ,  angajații municipalității s-au sesizat, schimbând valoarea din expunerea de motive a proiectului.

CITEȘTE ȘI http://www.ziaruldepenet.ro/2015/11/24/primarul-coman-sparge-peste-210-000-lei-pe-manifestari-la-final-de-an/ )

Dacă la apariția materialului din  ZdpN  textul din expunere era  Considerăm necesară și oportună alocarea din bugetul local a sumei de 211.500 lei pentru achiziționarea de daruri și cadouri pentru colindători, achiziția de jucării pentru orășelul copiilor, organizarea spectacolului de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou din 27 decembrie, organizarea focului de artificii din noaptea de Anul Nou, organizarea manifestărilor din zilele de 1 și 22 Decembrie, achiziționarea de materiale promoționale (calendare, agende, pixuri), promovarea în mass media locală și centrală a manifestărilor, achiziționarea de cupe, medalii, tricouri pentru recompensarea participanților la competițiile sportive, acesta a fost schimbat numai în ceea ce privește valoarea, trecându-se 176.500 lei, restul textului nesuferind modificări.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 24, 2015 @ 1:30 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. ianus spune:

  35.000 lei merg la… Asociația Culturală “Vatra Satului” din satul Sfântu Ilie! Asociaţia are un acord cu primarul Coman, îl sprijină în probleme care depăşesc capacitatea profesională a oamenilor de cultură din primărie.

 2. GRUIA spune:

  Intram in an electoral si trebuie sa incepem cu un foc de artificii.E frumos dar pentru posibilitatile noastre e prea mult si orasul cred ca are si alte prioritati.

 3. He He spune:

  Sfarsitul de an trebuie sa ii prinda pe unii cu bani in buzunar. De la taietorul de frunze, primar de Falticeni, care nu e in stare sa lumineze orasul asta cum trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fWDliT to the field below: