BULAICON despre 3 T CONSTRUCT: “Ce să amendezi o firmă care ne rugam în gând să aibă bani de investiții ?”                   - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

BULAICON despre 3 T CONSTRUCT: “Ce să amendezi o firmă care ne rugam în gând să aibă bani de investiții ?”                  

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 noiembrie 2015   •   5 comentarii

Constantin Bulaicon noiembrie 2014

Viceprimarul municipiului Fălticeni CONSTANTIN BULAICON susține că Primăria nu a apelat la amenzi către firma  3 T Construct,  care trebuia sa refacă rețelele de apă și canalizare, deoarece agentul economic nu ar fi avut puterea financiară să le achite.

El a precizat astăzi, la VIVA FM, că doar beneficiarul ACET putea grăbi ritmul investițiilor și că  „situația e un pic cam dificilă.

“Pe 14 noiembrie s-au încheiat lucrările pe hârtie, de acum se va trece la conservarea lucrărilor, adică la aducerea străzilor la forma inițială.

E un disconfort major de 2 ani, nu ne degrevăm de obligațiile pe care le avem…

Singura posibilitate era de a-i amenda, să-i fi amendat mereu, dar ce să amendezi o firmă care ne rugam în gând să aibă bani de investiții ?”

BULAICON a mai menționat că situația cea mai gravă se înregistrează  “la străzile care cad în strada Sucevei, străzi desfundate și pline de noroi și gropi”.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 24, 2015 @ 9:08 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. rustic spune:

  Domnule Bulaicon o dati din penibil in penibil, e ca si cum unul vine acasa si in fiecare zi face scandal isi bate femeia si distruge tot ce-i iese in cale si politia nu il mai amendeaza ca si asa e sarac bietul de el,cam asa e si la dvs la modul cum ati pus problema.

 2. un cetatean spune:

  Superb scris domnul Rustic!!! Astia care ajung pe diverse scaune, nici macar scuze mai seriaose nu mai sunt in stare sa gasesca!

 3. He He spune:

  Asta a primit spaga de la firma cu pricina ori e sarac cu sufletul. Dupa fata care o are e prima varianta. Ha ha.

 4. GOI spune:

  La cita minte are Bulaison ce te mai mira de aberatiile care le spune daca a fost in stare sa divortese de directorul ec.al primariei falticeni si contabila de casa a tov.stan la indicatia pretioasa a acestuia ca sa ajunga viceprimar. Nu a apelat la amenzi la fisrma 3T dar a apelat la bunul simt al riveranilor sa nu le arunce cu k.k.t in administratia condusa de p.e.f.s.Coman si la bunavointa cetatenilor din zona strazii Sucevei care au inghitit praful produs de aceasta firma de’bun simt’,si la modul cum sa semnat contractul de catre Aldea Gheorghe in tandem cu Coman Catalin fruntasii USL.
  Sinteti o rusine a Falticeniului si nustiu cine o sa va voteze panarame politice.
  Huuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

 5. AI!AI!AI! spune:

  Amenzile ar fi intrat in contul statului si a primariei!Pt aceasta paguba prin neamendare trebuie sesizat DNA, iar amenzile nepuse sa fie recuperate de la slujbasii primariei care trebuiau sa amendeze,inclusiv de la d-lBulaicon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cTSsDC to the field below: