MOFTURI FĂLTICENENE: Zăvorâți acoperișurile ! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI FĂLTICENENE: Zăvorâți acoperișurile !

De    •   Publicat acum 4 ani, 17 noiembrie 2015   •   1 comentariu

Iulian Tanase se arunca de pe cladirea Nada Florilor 15.11.15

@  Iar am avut spectacol gratuit în centru, cu cetățeanul supărat foarte tare și care amenința că se aruncă de pe magazinul din apropierea bannerului cu  Ziarul de pe Net.  Tămbălău, mașini, medici, polițiști, ce mai, parcă era episodul 2 la aruncarea de pe schelele catedralei.  Popii au rezolvat rapid problema, au demontat scândurile, la cazul de care scriem rezolvarea a venit din partea primarului profesor.  Și normal să fie așa, doar de aia l-am ales primar, să dea oamenii jos de pe acoperiș! Nu știu cât ar fi amortizat căderea saltelele relaxa întinse pe scări, dar mult mai simplă ar fi blocarea ieșirilor pe acoperișuri.  Puneți lacăte, nu mai stați la povești ! 

Saltele, salte/ Frumoasele mele saltele..

Saltele, salte/ Frumoasele mele saltele..

@  Tinerii noștri jandarmi sunt destoinici nu numai la aplicații, exerciții, trageri, examene și alte probe specifice.  Ei sunt extraordinari și atunci când trebuie să mute pianul prin cel mai important muzeu al orașului și să execute și alte daravele care necesită forță fizică.  De unde rezultă că instrucția militară se îmbină într-un mod armonios cu cultura…  Un amic mustăcea, spunând că, dacă am fi trăit pe timpul lui Ceașcă, ar fi fost văzuți cu lopeți și roabe la baza de agrement  Nada Florilor,  că și așa lucrările sunt în întârziere.  Nu i-am dat dreptate!  Pe timpul ăla nu se făceau licitații trucate cu tot felul de particulari și, în al doilea rând, atunci aveam ștranduri în celălalt capăt de oraș…

Baza de agrement Nada Florilor 14.10.15(4)

@  Doi meseriași care se ocupă cu tot felul de combinații prin bazarul din Suceava prevăd zile grele, așa încât și-au adus acasă sacii cu boarfe.  Marfa a fost rapid repartizată în piață, pentru ca paguba să fie cât mai mică.  De fapt, o parte a și fost vândută de atunci.  Băieții ăștia sunt un adevărat barometru : bazarul din Burdujeni nu va fi redeschis prea curând !

DANIEL BOGHIȚA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 17 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 17, 2015 @ 7:23 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. dancarcotasu spune:

  “Puneți lacăte, nu mai stați la povești ! ” , domnu carcotas Dan, daca citesti alt ziar suceveai ai sa gasesti ca politistii au recomandat deja administratorii complexului sa blocheze accesul pe acoperis dupa acest incident…. 🙂 o idee mai originala de moft?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SLTSL5 to the field below: