Șoferi de transport persoane, amendați de polițiști - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șoferi de transport persoane, amendați de polițiști

De    •   Publicat acum 4 ani, 11 noiembrie 2015   •   Fara comentarii

 maxi_taxi_139

Luni, Serviciul Rutier şi Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava au desfăşurat o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor licențiate pentru transportul public de persoane.

Au fost verificate 15 autoturisme de transport persoane şi aplicate 10 sancţiuni contravenționale în valoare de 14.890 lei, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi suspendat dreptul de utilizare a unui autovehicul.

Un bărbat de 60 de ani a condus autoturismul pe DJ 208A, în comuna Bosanci și a transportat ilegal 5 persoane-clienți în regim taxi, fără a deține autorizație taxi valabilă.

Transportul a fost contracost și s-a realizat în mod repetat.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă de 1.000 lei și i s-a reținut certificatul și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare al vehiculului pe o perioadă de 6 luni.

Un bărbat de 60 de ani din Suceava a fost amendat cu 4.000 lei după ce,  în calitate de conducător auto al unui operator de transport a efectuat transport public de persoane cu microbuzul pe ruta Șcheia – Suceava, având în interiorul autovehiculului cu 24 de persoane mai multe decât numărul maxim de locuri înscris în certificatul de înmatriculare.

Un bărbat de 54 de ani din comuna Dărmănești, șofer al unui operator de transport a efectuat transport public de persoane cu microbuzul pe ruta Rădăuți – Suceava, având în interiorul autovehiculului cu 19 persoane în plus față de numărul de locuri înscris în certificatul de clasificare a primit tot o amendă de 4.000 lei.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 11 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 11, 2015 @ 11:33 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cgqDZI to the field below: