Cristian POPESCU PIEDONE, pus sub acuzare de procurorii DNA - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri nationale  >  Articolul curent

Cristian POPESCU PIEDONE, pus sub acuzare de procurorii DNA

De    •   Publicat acum 3 ani, 6 noiembrie 2015   •   Fara comentarii

După ce astăzi dimineață au anunțat că au început urmărirea penală in rem față de mai multe fapte de abuz în serviciu și fals intelectual, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au transmis un comunicat de presă prin care fac public faptul că l-au sub acuzare pe fostul primar al Sectorului 4, Cristian POPESCU PIEDONE.

foto Evenimentul Zilei

foto Evenimentul Zilei

Acesta este acuzat că în calitate de edil ar fi comis mai multe infracțiuni de abuz în serviciu și fals intelectual prin îndeplinirea în mod defectuos a atribuţiilor de serviciu- încălcarea dispoziţiilor legale privind apărarea împotriva incendiilor.

Procurorii anticorupție spun că PIEDONE a emis acordul de funcţionare şi  autorizaţia de funcţionare, necesare desfășurării activității de către S.C. COLECTIV CLUB S.R.L., la punctul de lucru din strada Tăbăcarilor nr. 7, sector 4 București, cauzând vătămarea drepturilor şi intereselor legitime ale unor persoane fizice şi ale Primăriei Sectorului 4 Bucureşti, în urma cărora reprezentanţii S.C. COLECTIV CLUB S.R.L., au obținut un folos necuvenit în  cuantum de 62.298 lei prin desfăşurarea de activităţi de alimentaţie publică.

“De asemenea, pentru a autoriza funcţionarea punctului de lucru S.C. COLECTIV CLUB S.R.L, suspectul Popescu Cristian Victor Piedone a emis cele două acte administrative (acordul de funcţionare şi autorizaţia de funcţionare) sus menționate, prin atestarea unor împrejurări necorespunzătoare adevărului, în sensul că S.C. COLECTIV CLUB S.R.L îndeplinea cerinţele legale necesare avizării”, se mai precizează în comunicatul DNA.

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 6 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 6, 2015 @ 8:36 pm
 • Sub: Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3AN3cY to the field below: