Victor PONTA a demisionat! Urmează desemnarea unui nou premier - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri nationale  >  Articolul curent

Victor PONTA a demisionat! Urmează desemnarea unui nou premier

De    •   Publicat acum 3 ani, 4 noiembrie 2015   •   1 comentariu

Ponta-la-Dumbraveni-16

Anunțată în această dimineață de președintele PSD Liviu DRAGNEA, demisia primului ministru Victor PONTA a fost anunțată public chiar de acesta în urmă cu câteva minute.

„Mi-am folosit toate resursele pentru a ajuta victimele. Vreau să mulţumesc tuturor celor care şi-au făcut datoria. Răspunderea juridică va fi stabilită de justiţie. Sper să nu fie vorba de răzbunare. Să nu ne păcălim că principalii vinovaţi sunt lăcomia şi iresponsabilitatea. Constat supărarea legitimă din cadrul societăţii. Oamenii simt nevoie de mai mult. Ar fi o greşeală să ignor. Sunt gata să fac acest gest. Începând de azi îmi depun mandatul de prim-ministru. Supărarea, suferinţa legitimă nu trebuie să degenereze în jocuri de putere”, a spus PONTA, potrivit gândul.info.

Liviu DRAGNEA a spus în cursul dimineții că partenerii de coaliţie nu au înţeles că trebuie să îşi asume responsabilitatea politică pentru evenimentele tragice și a sugerat că vicepremierul Gabriel Oprea şi primarul sectorului patru Piedone au refuzat să facă pasul înapoi.

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 4 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 4, 2015 @ 11:05 am
 • Sub: Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Lui Ponta i-a picat mănușă tragedia de la Club Colectiv. El nu și-a dat demisia pentru că a plagiat sau pentru că este inculpat pentru corupție sau pentru că este o figură blestemată în politica românească. Ponta și-a dat demisia ca un soi de sacrificiu, așa a cerut strada. Ar fi fost mai credibil dacă Ponta era sacrificat de Ignat, dar e bine și așa. Mersi, pa, Ponta, du-te unde a înțărcat dracul iapa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IqPHHe to the field below: