Campania Oamenii Timpului, ediția transfrontalieră 2015, a ajuns la etapa Galelor Locale - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Campania Oamenii Timpului, ediția transfrontalieră 2015, a ajuns la etapa Galelor Locale

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 octombrie 2015   •   Fara comentarii

 Lansarea Campaniei OT2015 - Cernauti (13)

Comunitățile înscrise în Campania Oamenii Timpului (județele Regiunii Nord-Est, alături de orașele Chișinău și Cernăuți) își vor prezenta reverența față de cei care le vor reprezenta la Gala Oamenii Timpului, care se va desfășura la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, în data de 12 decembrie. „Deschidem programul Galelor Locale cu evenimentul de la Cernăuți, care va avea loc miercuri, 28 octombrie, în Sala Filarmonicii Regionale de Stat, începând cu ora 16.00, relevând astfel încă o dată faptul că valorile autentice nu au granițe. În timp ce publicul votează online finaliștii favoriți desemnați de membrii Juriului Național ca fiind nominalizați pentru Trofeul Oamenii Timpului 2015, noi ne vom afla în teritoriu, în fiecare dintre orașele înscrise în Campanie, pentru a marca la fața locului, alături de membrii comunităților, recunoașterea ce li se cuvine. Mulțumim autorităților locale din Iași, respectiv din Cernăuți, precum și Centrului Cultural Român «Eudoxiu Hurmuzachi» pentru înlesnirea organizării acestui eveniment”, a afirmat Adriana Nazarciuc, Președintele Asociației Revistei TIMPUL.

Atmosfera de festivitate a Galei Locale Oamenii Timpului de la Cernăuți va fi întregită de un moment artistic cu invitați locali, dar și din România. Evenimentul va fi prezentat de actorul Adrian Păduraru, Ambasadorul Campaniei Oamenii Timpului.

Următoarea Gală Locală Oamenii Timpului va avea loc la Suceava, sâmbătă, 31 octombrie, ora 18.00, la Librăria Cărturești.

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 27, 2015 @ 1:53 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Qs4Pj9 to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com