Activitate de bilanţ la finalul anului de învăţământ 2014-2015 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Activitate de bilanţ la finalul anului de învăţământ 2014-2015

De    •   Publicat acum 5 ani, 27 octombrie 2015   •   Fara comentarii

jandarmi SMSJ Falticeni 26.10.15             

Vineri, 23.10 a.c., într-un cadru festiv şi în prezenţa invitaţilor şi a personalului şcolii, comandantul unităţii, col. Marian Mircea Liviu, a prezentat “Raportul general privind starea şi calitatea învăţământului în anul de învăţământ 2014-2015”. La acest moment de bilanţ al şcolii a participat prefectul judeţului Suceava, dl. Constantin Harasim, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, dl. Alexandru Rădulescu, adjunctul inspectorului general al Jandarmerie Române, dl. col. dr. Robert Iulian Vîţă, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Dincolo de cifrele şi datele statistice prezentate în material, care au reflectat activitatea fiecărui compartiment al unităţii, comandantul şcolii a precizat că anul de învăţământ 2014 – 2015 a fost determinant în creşterea calităţii actului educaţional, la toate nivelurile: capacitatea instituţională, eficacitatea educaţională şi managementul calităţii, iar rezultate obţinute demonstrează eficienţa demersurilor întreprinse. Analiza activităţii prin evidenţierea performanţelor, dar şi prin recunoaşterea punctelor vulnerabile, face posibilă transparenţa actului managerial şi educaţional şi reprezintă un reper important pentru activităţile manageriale, didactice şi de suport pentru noul an şcolar şi de pregătire.

De asemenea, dl.col.dr. Robert Iulian Vîţă a apreciat activitatea desfăşurată de către instituţia noastră de învăţământ care nu numai că a reuşit să treacă peste dificultăţile şi restricţiile specifice anilor de început, ci a devenit o instituţie bine cunoscută şi apreciată. Astfel, în anii viitori ne vom putea aştepta la o creştere a cifrei de şcolarizare, iar la nivelul Jandarmeriei Române există deja semnalele unei viitoare colaborări cu instituţii similare europene.

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 27 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 26, 2015 @ 10:37 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ywbOZo to the field below: