NECHIFOR: “Sfințirea și primele zboruri pe aeroportul Salcea vor avea loc duminică” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

NECHIFOR: “Sfințirea și primele zboruri pe aeroportul Salcea vor avea loc duminică”

De    •   Publicat acum 4 ani, 21 octombrie 2015   •   1 comentariu

Aeroport Suceava 11.09.2015(4)

Președintele Consiliului Județean CĂTĂLIN NECHIFOR a lansat invitații, astăzi, la sfințirea aeroportului Salcea celor care  “au muncit la aeroport din 1962 până în prezent, persoanelor angajate, celor din partea unor autorități și care au ajutat la dezvoltarea aeroportului”.

Totuși, el a completat că  “cine vrea să fie prezent duminică la aeroport, poate s-o facă, dar invitația este adresată celor care au muncit și au dezvoltat aeroportul”.

Potrivit lui NECHIFOR, proiectul de modernizare a aeroportului se va încheia pe 10 decembrie, când vor fi funcționale toate sistemele.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților PIMEN va sfinți duminică întreg obiectivul, în aceeași zi urmând să aterizeze și apoi să decoleze câteva avioane particulare.

“Sfințirea și primele zboruri pe aeroportul Salcea vor avea loc duminică.

Sunt cerințe din partea unor avioane private care vor să vină la Suceava, toți sunt curioși, cum funcționează pista, cum merge balizajul…

Mulți vor să facă comparație cu ce era în trecut, când îți dârdâiau dinții la aterizare”  a spus șeful CJ.

Pe 12 noiembrie va ateriza la Salcea cursa  Tarom  de București.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 21 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 21, 2015 @ 2:53 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. scormonitorul de falticeni spune:

  Nechifor bate șaua ca să priceapă Flutur. Flutur nu a muncit, nu a dezvoltat aeroportul. Flutur nu și-a plimbat burta la mitingurile aviatice. Flutur poate veni, dar nu-i invitat. Nu contează că proiectul a fost aprobat la Bruxelles în 2011, cînd Flutur era președintele consiliului județean. Nu contează că Nechifor nu are niciun proiect european de cînd e președinte. Nechifor taie panglici! Da’ ce, Coman l-a invitat pe Tofan cînd a tăiat panglica la Muzeul Irimescu? Dreptate pînă la capăt, ce mama naibii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cl1eUM to the field below: