Senatorii DONȚU și FLUTUR, dispută pe tema magistralei de gaz neterminată Pojorâta – Vatra Dornei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Senatorii DONȚU și FLUTUR, dispută pe tema magistralei de gaz neterminată Pojorâta – Vatra Dornei

De    •   Publicat acum 4 ani, 20 octombrie 2015   •   Fara comentarii

Ovidiu Dontu 27.08.15

Senatorul PSD OVIDIU DONȚU s-a substituit ministrului economiei, MIHAI TUDOSE, căruia senatorul PNL GHEORGHE FLUTUR i-a cerut să precizeze  “în mod clar”  care este termenul de finalizare a magistralei de gaz metan Pojorâta – Vatra Dornei.

Într-un comunicat, DONȚU îl acuză pe FLUTUR de ipocrizie în cazul proiectului Utilități și mediu la standarde europene.

Când aţi fost serios domnule GHEORGHE FLUTUR, atunci când aţi blocat proiectul în perioada 2004 – 2011 cu toată forţa pe care o aveaţi ca reprezentant al regimului Băsescu în judeţul Suceava sau acum când solicitaţi deblocarea unui proiect blocat chiar de dumneavoastră?

Este cel mai ipocrit lucru pe care l-aţi făcut dumneavoastră ca politician, să solicitaţi finanţare în 2015 ştiind că Deutche Bank a retras încă de acum câţiva ani linia de credit din cauza neexecutării obligaţiilor de către dumneavoastră şi regimul PDL”  opinează DONȚU.

Gheorghe Flutur 2015

Anterior, FLUTUR precizase că Guvernul s-a obligat să continue lucrările la magistrala de gaz pe acest tronson, însă acestea sunt sistate încă din anul 2013.

„Gazul metan este aşteptat de populaţie, magistrala de gaz metan este deja finalizată pe tronsonul Frasin – Câmpulung Moldovenesc – Pojorâta.

Terminarea magistralei până la Vatra Dornei este absolut necesară în condiţiile în care a fost finalizată construcţia centralei termice de cogenerare din acest municipiu”  spunea FLUTUR.

 

 

DAN PASCARU

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 20 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 20, 2015 @ 5:30 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ArS3KB to the field below: