MOROȘANU: “Fostul primar TOFAN poate fi prefect, deputat…” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

MOROȘANU: “Fostul primar TOFAN poate fi prefect, deputat…”

De    •   Publicat acum 4 ani, 20 octombrie 2015   •   4 comentarii

Morosanu Gabriel (1)

Copreședintele PNL Fălticeni GABRIEL MOROȘANU susține că desemnarea fostului viceprimar GHEORGHE ALDEA în lupta pentru funcția de primar la alegerile de anul viitor s-a făcut  “cu multă rațiune și cu mai puțină emoție”.

Astăzi, în cadrul unei emisiuni la VIVA FM, el a declarat că  “dl. ALDEA a fost 6 ani viceprimar, nu-i trebuie un an sau doi să se acomodeze în Primărie”.

Referitor la non-kombatul local al fostului primar VASILE TOFAN, MOROȘANU a spus că  “dl. TOFAN și-a exprimat opțiunea să nu mai candideze la funcția de primar, are alte proiecte politice.

Poate fi prefect, deputat…

E momentul ca în 2016 Fălticeniul să aibă un reprezentant în parlament”.

 

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 20 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 20, 2015 @ 9:02 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. AI!AI!AI! spune:

  Problema este ca Aldea este un perdant,asa ca nu-i foloseste nici o acomodare cu primaria!

 2. gruia spune:

  Se spune de regula ca viceprimarii sunt groparii primarilor ,dar in cazul Falticeni primarul l-a ingropat pe viceprimar.Si atunci te intreb d-le Morosanu ce ratiune a stat la baza desemnarii unui asemenea candidat?Ca un inversunat opozant al prezentei conduceri va spun ca imi pare rau dar a-ti facut cea mai slaba alegere.Discutati cu oamenii,vor schimbare ,dar vor un om care trebuie sa fie un luptator pentru democratie,un om curajos care sa iasa in fata oamenilor si sa le prezinte toate nelegiuirile care se fac astazi de catre cei de la putere.Capul sus ca adevarul se poate scoate la lumina,dar mai reflectati ca sa nu fie prea tarziu,

  • GOI spune:

   CORECT GRUIA NU VEZI CA OPOZITIA A SCOS IN FATA DOAR PERDANTI ALDEA,TOFAN,MOROSANU CARE SINT OAMENII NOI DIN POLITICA FALTICINEANA NISTE MASCARICI CARE AU DAT MANA CU STAN SI COMAN ESTE CURIOS CUM VITCU A RENUNTAT ASA CUM E EL PENSIONAR TOT AVEA MAI MULTE CALITATI DECAT ALDEA ESTE CLAR SI EVIDENT CA FALTICENIUL ESTE SI VA FI CONDUS DE PSD.
   CE POATE SA SPUNA ALDEA IN CAMPANIE CAND A FOST ALATURI DE COMAN SI CU AJUTORUL LUI A IESIT PRIMAR CE POATE SA SPUNA ALDEA CAND A FACUT MANARELI CU COMAN EL ESTE DOAR O MARIONETA.
   CE POATE SA SPUNA ALDEA SI MOROSANU DE SEARA DE 15 OCT.CAND AU FOST VAZUTI INTRAND LA IRISTAR LA ORA 22,30 CHIAR SUNT CURIOS CICA SE VA PUNE PE YUOTUB FILMAREA CU EI SAU POATE NU DACA PERCUTEAZA LA PORUNCILE LUI STAN.VOM VEDEA SI DACA E ADEVARAT NOI PE CINE VOTAM?
   DA VOTAM PERDANTII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZLYRPQ to the field below: