Primăria Fălticeni face economii: comemorarea maestrului IRIMESCU, de 8 ori mai ieftină decât Târgul Mărului + festivalul de folk - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Primăria Fălticeni face economii: comemorarea maestrului IRIMESCU, de 8 ori mai ieftină decât Târgul Mărului + festivalul de folk

De    •   Publicat acum 3 ani, 19 octombrie 2015   •   2 comentarii

primaria falticeni

Consilierii municipali fălticeneni ar putea aloca, în ședința de marți seară, suma de 10.000 lei pentru manifestările organizate cu ocazia comemorării maestrului ION IRIMESCU.

Pe 28 octombrie, muzeul care îi poartă numele va găzdui activități comemorative, la 10 ani de la trecerea în neființă.

Programul include un simpozion, vernisajul expoziției de pictură și grafică MIHAI NECHITA, un moment muzical cu violonista SÂNZIANA DOBRICESCU și prezentarea cărții  Irimescu – demiurg al tăcerii  de GHEORGHE A.M. CIOBANU.

Comparativ, pentru acțiunile de la final de săptămână, primarul CĂTĂLIN COMAN a propus, iar Consiliul Local a aprobat 60.000 lei pentru Târgul Mărului și 25.000 lei pentru festivalul de folk.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 19 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 19, 2015 @ 8:57 am
 • Sub: Cultural, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. maozedong spune:

  Ce pretenţii să ai de la un profesoraş de “miuţă”, precum şi de la ceilalţi consilieri de 3 parale? Decît să aloce fonduri pentru cultură, cu care se mîndresc de altfel, toţi zarzavagii ăştia, şi care ar putea atrage mulţi turişti în Fălticeni, preferă să aplice multimilenarul dicton ” Panem et circenses”-pîine şi circ, pentru a sensibiliza într-ale viitoarei campanii electorale, sentimentele plebei şi a mulţimii de gură-casă din urbe? Ce cultură, ce spitale, drumuri şi altele de interes imediat ale cetăţenilor? Mai bune sunt festivalurile merelor, perelor, fanfarelor şi alte alea.

 2. elena spune:

  De ce nu mă mir?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MZi1ur to the field below: