MOFTURI FĂLTICENENE: Mere, folk, oficialități, bărbi… - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI FĂLTICENENE: Mere, folk, oficialități, bărbi…

De    •   Publicat acum 4 ani, 18 octombrie 2015   •   Fara comentarii

Targul Marului 19.10.15(28)

Mai mare dragul cum i-au “aburit” din vorbe invitații de la București și de la județ pe producătorii de mere care au venit la târg.  Promisiunile au curs gârlă, s-au strâns mâini în stânga și-n dreapta, s-au degustat produsele solide și lichide și s-au spus glume.  Toate bune, numai că organizatorii au primit și o mare bilă neagră ! Păi, bine, măi băieți, tocmai când dă interviuri la presă ditamai vicele județului vă permiteți să dați tare muzica în boxe ?  Și încă ce muzică : BUG Mafia !  Să cânte trompeteleeeeee !

 Targul Marului 19.10.15(36)

Șeful de județ a muncit mult pe facebook, scoțând în evidență realizările din orașul cu sensuri giratorii curioase. Mai întâi o postat un video cu strada Sucevei, partea fără scuar, iar apoi o poză cu mere ambalate în cutii de banane. Nu știu cât de încântați au fost șoferii care, ani la rând, și-au rupt mașinile prin gropile și șanțurile de pe drumul european, dar sigur postacii au percutat.

 Targul Marului 19.10.15(31)

Maestrul Mircea Vintilă și-a onorat contractul cu firma rudei primarului, a cântat, și-a dat interesul, dar vântul și numărul redus de privitori l-au cam descumpănit.  Unii spectatori mai înfrigurați s-au tras aproape de tonete, la un ceai sau o țuică fiartă, alții s-au lăsat păgubași și au întins-o spre case sau în cluburi.   Astăzi a fost soare cu dinți, ceva mai bine.

Așa – zișii noștri politicieni și-au împărțit zilele de participare, pentru a nu se călca pe bombeuri.  Pesediștii și peneliștii au ținut neapărat să facă figurație sâmbătă și duminică, ambele tabere stârnind deopotrivă laude și gesturi de lehamite din partea trecătorilor.  Un cunoscut care se învârtea prin zonă cu diverse  combinații  mi-a spus că singurul care a trecut prin piață în anonimat a fost prefectul. Și tu l-ai recunoscut ?,  îl întreb.  Da’ de unde,  îmi răspunde, m-a lămurit un polițai.

 

DANIEL BOGHIȚA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 18 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 18, 2015 @ 7:24 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fUq7eO to the field below: