Au fost prinși autorii furtului și agresiunii bătrânului din Dolhasca : 2 tineri din Botoșani - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Au fost prinși autorii furtului și agresiunii bătrânului din Dolhasca : 2 tineri din Botoșani

De    •   Publicat acum 4 ani, 18 octombrie 2015   •   Fara comentarii

arestat

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava, în colaborare cu agenţii şi ofiţerii Poliţiei Oraşului Dolhasca, beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale au reuşit, în urma desfăşurării unor percheziţii şi descinderi, să identifice şi să reţină două persoane bănuite de săvârşirea unei tâlhării, victimă fiind un bătrân de 83 de ani.

La data de 5 octombrie, un bărbat de 51 de ani din Probota – Dolhasca a sesizat că persoane necunoscute au pătruns în locuința unchiului său de 83 de ani, unde prin acte de violență l-au deposedat de 1.850 de lei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că intrușii au forțat ușa de acces în interiorul locuinței, împrejurare în care unul dintre ei l-a lovit pe proprietar cu un obiect peste mână și l-a imobilizat. 

S-a stabilit un cerc de suspecţi şi au fost efectuate activităţi investigative şi de cercetare penală în vederea administrării de material probator.

La data de 16 octombrie au fost efectuate 3 descinderi şi percheziţii în locaţii de pe raza oraşului Dolhasca, fiind vizaţi 2 tineri bănuiţi de comiterea faptei, de 16, respectiv 17 ani,  ambii  din Vlădeni – Botoşani, care locuiesc fără forme legale în Dolhasca.

În urma activităților de cercetare și investigative realizate împreună cu Poliția Dolhasca s-a administrat probatoriu față de inculpați şi s-a recuperat parțial prejudiciul,  care a fost restituit persoanei vătămate.  

Cei 2 inculpați au fost reținuți de poliţişti pentru  24 de ore  pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în arestul IPJ Suceava.

Ulterior, ei au fost prezentaţi  Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă, în urma probatoriului administrat în cauză, instanţa emiţând mandate de arestare  a inculpaților, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată pentru o durată de 30 zile.

SORIN NICA

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 18 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 18, 2015 @ 5:26 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uJIsoN to the field below: