BĂIȘANU: “Voi fi candidat la Primăria Suceava orice s-ar întâmpla, stau mai bine în sondaje decât BALAN” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

BĂIȘANU: “Voi fi candidat la Primăria Suceava orice s-ar întâmpla, stau mai bine în sondaje decât BALAN”

De    •   Publicat acum 4 ani, 15 octombrie 2015   •   Fara comentarii

Stefan Alexandru Baisanu 15.10.2015

Confruntarea din interiorul PNL pentru desemnarea candidatului la fotoliul de primar al municipiului Suceava a cunoscut astăzi un nou episod, în care deputatul ALEXANDRU BĂIȘANU a ținut să dezmintă informațiile potrivit cărora sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului nu va mai avea loc și că deputatul IOAN BALAN a rămas candidat unic.

BĂIȘANU a declarat că firma de sondare stabilită la nivel central ar fi apropiată de vechiul PDL și că mai multe variante propuse de el pentru realizarea sondării au fost respinse :  “Voi fi candidat la Primăria Suceava orice s-ar întâmpla, nu plec din PNL.

Eu am făcut în urmă cu 60 de zile un sondaj cu o firmă serioasă, care a arătat o diferență de 9,2 % în favoarea mea, stau mai bine în sondaje decât contracandidatul meu.     

Biroul Politic Național a stabilit că firmele de sondare vor fi agreate și de candidați, dar eu nu am fost întrebat, o firmă condusă de un domn MUȘETESCU va face sondajul la Suceava.

El este unul dintre apropiații PDL, mi-a spus personal, în față, că este o prietenie asumată.

Nu este normal să fim sondați de o firmă prietenă fostului PDL.

Nu voi semna niciun contract cu o firmă care vine cu temele făcute pentru a-l desemna fără drept de apel pe dl. BALAN la Primăria Suceava ”.

BĂIȘANU i-a cerut lui BALAN  “să aibă curajul”  de a se întâlni în emisiuni la televiziunile locale pentru a-și expune programele politice și administrative.

Sondajul comandat de BĂIȘANU a fost realizat de institutul de sondare a opiniei publice  Majoritas,  în perioada 30 iulie – 8 august, pe un eşantion de 1.100 de persoane : BĂIȘANU – 36,3 %, BALAN – 27,1 %, restul nu știu sau nu răspund.

Marja de eroare era de 3 %.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 15 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 15, 2015 @ 2:45 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3Z1d87 to the field below: