COMAN: “Pe strada Sucevei va fi o problemă cu viteza”

 iluminat pe strada Sucevei din Falticeni 10.10.2015

Primarul de Fălticeni CĂTĂLIN COMAN susține că, după asfaltarea totală, strada Sucevei s-au putea confrunta cu un aspect nedorit, depășirea limitei de 50 km / h, ceea ce ar genera accidente rutiere.

El a declarat astăzi, la VIVA FM, că pe porțiunea modernizată vor fi amenajate 3 treceri de pietoni și nu se vor monta limitatoare de viteză, deoarece acest lucru nu este permis de Poliția Rutieră.

Acesta e unul dintre necazuri, va fi o problemă cu viteza, de aceea ne grăbim să montăm semnele de circulație.

E un risc pe care vom încerca să-l gestionăm împreună, dar conducătorii auto trebuie să respecte indicatoarele și semnele rutiere”  a spus COMAN.

DAN PASCARU

3 comentarii la „COMAN: “Pe strada Sucevei va fi o problemă cu viteza”

 • 14 octombrie 2015 la 8:07
  Permalink

  Daca vor fi semnalizate corespunzator, poate vor fi vazute din timp trecerile de pietoni, de catre cornutele de la volan ! Oricum dupa ’90 majoritatea au trecut direct din caruta in masina!

  Răspunde
 • 14 octombrie 2015 la 9:35
  Permalink

  Sunt tare curios pe unde vor circula vacile oamenilor din zona spre islaz asta la primavara. Sper ca pe DREAPTA care va veni la primarie si guvernare.

  Răspunde
 • 14 octombrie 2015 la 15:33
  Permalink

  La cate prostii sau facut pe aceasta strada si pe strazile ce coboara din Strada Maior ioan ar trebui sa se pregateasca cu multa zapada si pe timp de vara. Poate asa primarul e linistit legat de viteza autovehicolelor.Nu spune nimic in schimb de instalarea unor camere de filmat in oras care ar ajuta la prinderea infractorilor si a celor certati cu lege dar si a bugetarilor care le place strada in timpul serviciului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bmgMyM to the field below: