COMAN: “Pe strada Sucevei va fi o problemă cu viteza” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

COMAN: “Pe strada Sucevei va fi o problemă cu viteza”

De    •   Publicat acum 4 ani, 13 octombrie 2015   •   3 comentarii

 iluminat pe strada Sucevei din Falticeni 10.10.2015

Primarul de Fălticeni CĂTĂLIN COMAN susține că, după asfaltarea totală, strada Sucevei s-au putea confrunta cu un aspect nedorit, depășirea limitei de 50 km / h, ceea ce ar genera accidente rutiere.

El a declarat astăzi, la VIVA FM, că pe porțiunea modernizată vor fi amenajate 3 treceri de pietoni și nu se vor monta limitatoare de viteză, deoarece acest lucru nu este permis de Poliția Rutieră.

Acesta e unul dintre necazuri, va fi o problemă cu viteza, de aceea ne grăbim să montăm semnele de circulație.

E un risc pe care vom încerca să-l gestionăm împreună, dar conducătorii auto trebuie să respecte indicatoarele și semnele rutiere”  a spus COMAN.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 13 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 13, 2015 @ 8:55 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. un cetatean spune:

  Daca vor fi semnalizate corespunzator, poate vor fi vazute din timp trecerile de pietoni, de catre cornutele de la volan ! Oricum dupa ’90 majoritatea au trecut direct din caruta in masina!

 2. Andrei Cojocaru spune:

  Sunt tare curios pe unde vor circula vacile oamenilor din zona spre islaz asta la primavara. Sper ca pe DREAPTA care va veni la primarie si guvernare.

 3. michael spune:

  La cate prostii sau facut pe aceasta strada si pe strazile ce coboara din Strada Maior ioan ar trebui sa se pregateasca cu multa zapada si pe timp de vara. Poate asa primarul e linistit legat de viteza autovehicolelor.Nu spune nimic in schimb de instalarea unor camere de filmat in oras care ar ajuta la prinderea infractorilor si a celor certati cu lege dar si a bugetarilor care le place strada in timpul serviciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gt5XPp to the field below: