FLUTUR: “Fostul primar TOFAN nu și-a mai exprimat dorința să candideze” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FLUTUR: “Fostul primar TOFAN nu și-a mai exprimat dorința să candideze”

De    •   Publicat acum 4 ani, 9 octombrie 2015   •   3 comentarii

Gheorghe-Flutur-si-Vasile-Tofan-la-intalnirea-ACL-din-zona-falticeni-13.09

După întâlnirea zonală de joi seară de la Fălticeni, copreședintele PNL Suceava – senatorul GHEORGHE FLUTUR susține că fostul primar VASILE TOFAN nu a mai dorit să se implice în lupta politică locală.

La conferința de presă de astăzi, FLUTUR a spus că  “la Fălticeni lucrurile s-au clarificat.

Aseară am avut o ședință, candidatul nostru, dl. ALDEA, fostul viceprimar, intră în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor”.

Solicitat să ofere amănunte, FLUTUR a completat :  “Inițial și-au anunțat mai mulți candidatura, au făcut mai multe întâlniri interne acolo și la final au rămas pe un singur candidat.

Nu știu de ce nu mai candidează dl. TOFAN, e o problemă personală a domniei lui, a rămas om de partid, este șef de colegiu, dar nu și-a mai exprimat dorința să candideze”.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 9 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 9, 2015 @ 4:40 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Dl Tofan nu va candida pentru funcția de primar, însă se va implica în lupta politică locală mai mult decît a făcut-o în 2012.

 2. mistretul5 spune:

  TOFAN S-A LAMURIT CU HAITA PORTOCALIE SI A FACUT UN PAS IN SPATE …..A VAZUT CUM ARE ACCES DNA-UL IN PRIMARII SI NU VREA SA PIARDA TOTUL ….

 3. GOI spune:

  OARE DE CE NU MAI CANDIDEAZA TOFAN? COMAN E MAI TARE CA EL IAR FLUTUR O SAL PUNA PE LISTA PE LOC BUN SA-I ARANJEZE IMUNITATEA IMPORIVA DNA. IAR ALDEA E MAI SLAB DECAT TOFAN ASA CA TOT PSD VA CONDUCE ORASUL DUPA 2016 CE SA FACEM CU ASA OPOZITIE CU ASA PNL NU E DE MIRARE CA VOR PIERDE PRIMARIA.OARE DIN TOT PNL NU S-A GASIT ALT CANDIDAT MAI DE SOI DECAT UN FOST USL CARE A MERS SI MERGE MANA IN MANA CU COMAN.RUSINE PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string vtlqyQ to the field below: