Alegerile în PSD, organizate chiar și în locuința președintelui organizației locale - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Alegerile în PSD, organizate chiar și în locuința președintelui organizației locale

De    •   Publicat acum 4 ani, 9 octombrie 2015   •   3 comentarii

*membrii de partid vor bifa cu pixul un singur nume: LIVIU DRAGNEA

Nechifor si Dragnea la Suceava 18.06

Locuinţele unor lideri locali ai PSD, dar şi magazine săteşti se vor transforma duminică – 11 octombrie în secţii de votare, unde social-democraţii vor spune dacă îl vor sau nu preşedinte pe LIVIU DRAGNEA, care este, de altfel, unicul candidat.

Mediafax notează că în ceea ce priveşte cheltuielile pentru organizarea alegerilor, liderii locali susţin că nu a fost stabilit un buget, ci fiecare s-a descurcat cum a putut.

Ei spun că fiecare filială are libertatea de a organiza scrutinul intern cu mijloacele pe care le are la dispoziţie, iar costurile sunt suportate de fiecare organizaţie.

Filiala Suceava va amenaja în cele 114 localităţi din judeţ 115 secţii de votare – două în municipiul Suceava şi câte una în celelalte.

Preşedintele PSD CĂTĂLIN NECHIFOR spune că secţiile de votare vor fi organizate în sediile PSD din localităţi, iar unde nu există sediu în locuinţa preşedintelui PSD din respectiva organizaţie sau într-un spaţiu public în care asemenea activităţi sunt permise, fiind exceptate şcolile, barurile sau restaurantele.

Potrivit lui NECHIFOR, în judeţul Suceava PSD are 16.011 membri, iar pentru alegerile de duminică vor fi primite aproximativ 17.000 de buletine de vot.

“Mizăm pe o prezenţă importantă.

E prima dată când într-un partid din România toţi membrii au posibilitatea să-şi aleagă direct preşedintele”  a spus el.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 9 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 8, 2015 @ 11:46 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. coman spune:

  Este ras de ocara ,nici macar comunistii nu se votau asa.Oare nu le este rusine,pune un presedinte de la o comuna care nu are nici casa,el sta la parinti si ma intreb atunci eu ca membru al celui mai mare partid din tara,ce fac merg la poarta lui taicasu si-l rog sa ma lase sa-l votez pe ;;LIVIU DRAGNEA”/.Rusine nu mai spune-ti la nimeni ca va alegeti ca sunteti de rasul curcilor.

  • Andrei Cojocaru spune:

   Sa vedeti ce cozi de totpor P.S.D. veti vedea pe Dimitrie Leonida la un sediu de votare unde se va vota penalul si viitorii penali.
   O alta sectie mai mare si mai de folos va fi la Iristar se voteaza gratuit plus un praznic in avans ptr.2016.

 2. arhivistul spune:

  Cum vine asta, să aleagă? Să aleagă între Liviu și Dragnea, amîndoi condamnați penal în primă instanță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string iiGHak to the field below: