VITCU: “Se minte în continuare cu bugetul !” / COMAN: “Vă rog frumos, nu jigniți !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

VITCU: “Se minte în continuare cu bugetul !” / COMAN: “Vă rog frumos, nu jigniți !”

De    •   Publicat acum 4 ani, 1 octombrie 2015   •   3 comentarii

Catalin Coman si Mihai Vitcu 29.09.15(2)

Ședința de ieri a Consiliului Local Fălticeni a adus nu numai cearta, urmată de retragerea liberalilor, pe tema PUZ –ului la  Penny Market  ( video la  http://www.ziaruldepenet.ro/2015/09/30/sedinta-cu-scandal-in-consiliul-local-falticeni-primarul-coman-versus-pnl-video/  ), mai înainte rulând un nou episod cu “înțepături” verbale între primarul PSD CĂTĂLIN COMAN și consilierul PNL MIHAI VITCU.

Supărarea celui din urmă a fost generată de lipsurile de comunicare în cazul proiectului referitor la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, cu trimiteri la investiții la unități de învățământ și spital.

VITCU și-a exprimat nedumerirea că unele instituții, gen grădinița  Pinocchio, înaintează mai multe adrese într-o singură zi, ceea ce ar determina “existența unor neclarități, un mod de sifonare a banilor prin cerințe care se justifică mai mult sau mai puțin”.

Primarul COMAN a replicat că  “e normal ca o unitate școlară să trimită adrese diferite pentru lucruri diferite, nu poți să ceri în aceeași adresă și gard și salarii, e o chestiune tehnică”.

Răspunsul nu l-a mulțumit defel pe VITCU, care a cerut  “în mod insistent să se facă un audit la școlile din Fălticeni, privind cheltuielile din acest an și din anii trecuți.

Directorii de școli ar trebui să fie mai îngrijorați pentru modul cum sunt cheltuiți acești bani prin achiziții de contracte care lasă de dorit…”

COMAN a intervenit :  “Contractele nu se pot achiziționa. 

N-am înțeles ce vreți să spuneți, cum adică achiziții de contracte ?”, moment care l-a supărat pe VITCU :  “… prin contractele care se realizează cu anumite firme…

Dom’le, sunteți atât de deștept și atât de multe știți  ( COMAN : “Vă mulțumesc !” )  încât mă îngrijorează.

Și ar trebui să vă îngrijoreze și pe dvs. !

Se minte în continuare, spunându-se că ni s-a dat integral bugetul

A fost rândul primarului să ridice tonul :  “Vă rog frumos, eu v-am vorbit politicos, nu jigniți și nu aruncați cu cuvinte urâte !”,  VITCU nerămânând dator  “Nu jignesc cu nimic !

Mințiți, mințiți, mințiți !

Nu ni s-au dat anexele la buget !”

 

DANIEL BOGHIȚĂ
MIHAI SPÎNU foto/video

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 1 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 1, 2015 @ 7:37 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. hehe spune:

  Cum adică nu există un total cu cheltuielile mutării maternităţii? Nu cumva e o sumă exorbitantă care ar impovăra oraşul?
  In cazul ăsta primarul nu apară interesele oraşului.
  Oare interesele cui le apară?

 2. GOI spune:

  Stimati cititori ai ziarului de pe net nu vedeti ce panarama de opozitie avem in Falticeni si ce panarama de administratie exista in Falticeni mai acum cateva zile PNL-ul adica numai tov.Aldea ca ceilalti erau bolnavi sau”obositi”de la Ventos au votat mutarea maternitatii fara sa se asigure ca acele cheltuieli vor fi respectate fara sa ceara exact lui Coman cat vor costa mutarea maternitatii acum vin cu…nu le convine ca s-au ridicat cheltuielile de parca nu stiau dar asta e un TEATRU ieftin al OPOZITIEI in aceste conditii primarul triplu frofesor isi bate joc de ei se joaca cu nervii si carecterele lor cum vrea. Stimata OPOZITIE SUNTETI O RUSINE A FALTICENIULUI tine-ti minte ca veniti acusica la cersit de voturi…nimeni nu va vota acelasi PDL-PNL cu aceeasi oameni care nu se gandesc decat la interesele personale…Vitcu vorbeste de cheltuielile pe vremea cand era director…poate vorbi Cristi Par de comisioanele percepute…si cu ce bani a construit asemenea vila din salariul de director…sau avea si alte afaceri…sau poate ne spune fosta directoare Pintilie cu ce bani si-a cumparat masina noua…tot din slariul de director sau diurna din deplasarile in stainatate cica ptr.proiecte europene…

 3. Andrei Cojocaru spune:

  Mai Goi sau Goe ce le stii tu pe toate bine ai fost instruit de psdisti de ce nu spui nimic de tonomatele de cafea din oras care sunt ale cumnatului lui marele director matei un mare makitor pe la viki care nu plateste nimic pe ce a instalat pe domeniul public de ce nu spui nimic de faptul ca in luna martie centrala de la iristar a lui deputatul stan a luat foc iar el racnea cat il tineau bojogii sa vina pompierii eveniment neinsemnat in registrul de evenimente ale pompierilor de ce nu spui de chiolhanele de la iristar ai mai marilor administartori ai orasului care nu le mai place mamaliga s-au reprofilat de fructe de mare macar vitcu si pintilie au scos oameni de cariera dar tu tu cine esti mai goi sau goe un personaj de-al lui caragiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string jqLm2p to the field below: