Deputatul BĂIȘANU, distribuitor de carduri urbane - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Deputatul BĂIȘANU, distribuitor de carduri urbane

De    •   Publicat acum 4 ani, 1 octombrie 2015   •   1 comentariu

*proiectul economic anunțat astăzi ar urma să fie gestionat de o fundație ținută la secret

*sunt promise beneficii importante atât pentru populație, cât și pentru agenții economici

 *cardul urban va fi procurat de pe Facebook–ul lui BĂIȘANU sau de la cabinetul său parlamentar

Stefan Alexandru Baisanu 20.07.2015

După ce a aruncat pe piață proiectul  Suceava Capitală Culturală Europeană 2021,  în cadrul competiției interne pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Sucevei, deputatul ALEXANDRU BĂIȘANU plusează cu o idee economică.

El a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, varianta înființării cardului urban, care să fie utilizat de suceveni pentru cumpărături și servicii.

Diferența față de alte carduri este că acesta ar urma să fie procurat în urma solicitărilor  “prin internet, pe Facebook sau direct la secretariatul cabinetului meu parlamentar, livrarea se va face în maxim 7 zile lucrătoare”.

Deputatul liberal a făcut un amplu expozeu pe tema veniturilor și cheltuielilor populației, apreciind că  “românii nu trăiesc deloc bine  (…),  dar trebuie să recunoaștem că astăzi se trăiește, totuși, un pic mai bine decât în perioada 2008 – 2012, în care a fost dezastru”.

Soluția pentru redresarea bugetelor familiilor din municipiul Suceava este tocmai cardul urban, care să asigure discounturi de minim 5 % în magazine, unități de prestări servicii, de alimentație publică, unități de sănătate și de divertisment etc.

“Finanțarea acestui proiect va fi făcută de fundație, fondurile necesare fiind strânse prin donație.

Din experiența propriei mele familii, știu că foarte mulți oameni știu care este valoarea unui leu și o prețuiesc cu adevărat.

Sunt alții care aruncă milioane, e problema lor…”  a completat BĂIȘANU.

Întrebat ce fundație va elibera aceste carduri și câți agenți economici și-au anunțat disponibilitatea pentru a accepta cardul urban, el a cerut timp :  “Voi face o altă conferință de presă în care voi prezenta, în momentul în care dăm drumul la card, 45 de zile, tot ceea ce trebuie să știe cetățenii.

V-am vorbit despre un proiect care este în curs de activare, vă rog să aveți răbdare !

Veți primi totul în altă conferință de presă, am stabilit să nu aglomerăm cu foartă multă informație”.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 1 octombrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 1, 2015 @ 5:51 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. ianus spune:

  Cind esti handicapat politic ai nevoie de proteze. Asa si Baisanu, in 2012 a pus de o tombola, acum pregateste, ce-or fi numai el stie, cardurile urbane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yi4yJe to the field below: