Fost primar din Botoșani, audiat la DNA Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fost primar din Botoșani, audiat la DNA Suceava

De    •   Publicat acum 3 ani, 28 septembrie 2015   •   2 comentarii

foto mondonews.ro

foto mondonews.ro

 Direcția Națională Anticorupție Suceava l-a audiat, astăzi, pe fostul primar al municipiului Botoșani, CĂTĂLIN FLUTUR, punându-l sub acuzare pentru săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu, având ca rezultat obținerea unui folos necuvenit.

Procurorii DNA susțin că FLUTUR, în calitate de reprezentant al Consiliului Local Botoșani, a concesionat în anul 2009, o suprafață de 130 metri pătrați, situată în zona ultracentrală a municipiului Botoșani, care avea destinația de alee pietonală, societății comerciale  Belvedere  Botoșani, în scopul organizării șantierului aferent proiectului  Îmbunătățirea produsului turistic prin extinderea și modernizarea hotelului Belvedere,  contrar unei hotărâri a Consiliului Local Botoșani care prevedea că hotelul și parcarea acestuia vor fi construite pe teren integral privat.

În 2012, FLUTUR a încheiat un nou contract de concesiune, tot cu societatea comercială  Belvedere,  pentru aceeași suprafață de teren, pe durata existenței construcției.

Procurorii au stabilit că prin acest contract au fost afectate atât interesele legitime ale cetățenilor municipiului Botoșani, cât și cele ale Liceului  Ștefan Luchian  al cărui teren de sport a fost micșorat cu suprafața de teren aferentă construirii unei noi alei pietonale.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 28 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 28, 2015 @ 5:13 pm
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. GOI spune:

  DNA-ul prinde…FLUTURI…nu Irina Binder…asa ca….

 2. SLOGANEL spune:

  Acuma,ori ca DNA este intr-o confuzie,considerand ca acesta este adevaratul hoţ Flutur,ceea ce pare putin probabil (este vorba de posibila confuzie…) ori DNA bate saua ca sa priceapa celalalt Flutur,piesa grea,cu un trecut tâlharesc fabulos,cel de la Suceava,domnul Ghita,cum ar fi…
  Bate saua in sensul ca te mai lasam,Ghita,sa rezolvi neste probleme aflate in curs de rezolvare acolo,sa pui tu Bucovina pe harta,sa mai dai cu jula la ce mai e de dat, acuma si ca liberal cu aroma de scortisoara,apoi mai vedem…
  Pentru ca,pentru cine cunoaste,atat domnu’ Ghita cat si domnu’ Nelu par mai maturizati in ultima vreme,mai buhaiti din cauza stressului,că sa nu fii in locul lor,adeca sa te stii cu neşte chestii si sa vezi cum DNA doar tuşeste pe langa tine,cu subantelesuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string H6wouw to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com