Să nu mai facem alegeri, n-are sens.. Balan și Flutur au câștigat! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Să nu mai facem alegeri, n-are sens.. Balan și Flutur au câștigat!

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 septembrie 2015   •   4 comentarii

SERGIU JIPA

SERGIU JIPA

EDITORIALUL ZILEI

Să nu mai facem alegeri, n-are sens…  BALAN și FLUTUR au câștigat !

Puseul de social-democrație  emanat de cuplul frivol NECHIFOR-DONȚU a murit oficial, în vreme ce unul practică sportul alb, iar celălalt leneșul dalb.

Odată cu puseul s-a dus și umbra malefică a presupusului Șef  Ioan STAN, cârmuitorul din umbră al județului. Omul care a reușit să trântească în șezut, în fel de fel de funcții, supuși cu mare ascultare la sfaturile și povețele sale, dar care nu a avut curajul să-și asume pe față șefia partidului într-un moment de criză pentru organizația județeană PSD.

Pesediștii sunt fericiți că s-au urcat pe grumazul fălticenenilor și mulg bugetul local fără ca cineva să protesteze.

Presa scrisă abundă de mesajele depunctatului  Flutur, care vrea  să arate că El nu Balan, ci Balan El.
Aiurea, el nu mai este EL, iar pe Balan îl doare în cot de eL, dom’Flutur.

Abureala portocalie conduce, doar cu Bălan în frunte și hoarda de constructori pompatori de bani în spate, constructori care au văzut un PSD steril, fără fonduri de la guvern, și cărora le-a răsărit steaua abrutizatului Balan, printr-o constelație oarbă, lovită miraculos cu BMW-ul de Lucian Harșovschi.

Și cine putea să-l oprească pe El BALAN:  lacheii penibili ai lui Ș.A.Băișanu, un om care a ținut aproape în vechiul PNL doar oamenii fără coloană, fără reacție cu anii, care i-au plătit tributul să stea în funcții.  Un bun exemplu de opoziție este soția lui Băișanu, o doamnă apolitică, care nu-i spunea soțului unde pleacă dimineața, la serviciu.

De cealaltă parte, suferindul politic Flutur, care tace de câte ori aude în cuvinte separate Iohannis și DNA, dă cu patrafirul fals în PSD, doar-doar o prinde altfel decât în fratele Balan.

Realitatea este că vechilor liberali le-a cântat Cucu într-o sală plină de oameni dornici de putere, la comanda lui Balan, și în spatele liniștii s-a auzit doar zgomotul săbiilor pedeliste scoase din teacă. Doar asta s-a auzit când primarul de Adâncata a schingiuit limba română, la fel cum face șeful său Balan de fiecare dată când are ocazia.

Cum au reușit rapid să își elimine adversarii din opoziție și pe cei din partid și mai ușor, aproape că putem spune: să nu mai facem alegeri, n-are sens.. Balan și Flutur au câștigat!

 

SERGIU JIPA

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 27, 2015 @ 2:55 pm
 • Sub: Editorial, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. goi spune:

  Cita dreptate ai slaba opozitie slaba administratie aceasi politruci vechi obositi avizi de putere fricosi in fata DNA-ului un Stan terminat un Coman in corzi un Aldea USL-ist un Morosanu aservit PSD un Tofan cintaret dar tacut poate il pune Flutur pe lista lui…Shindler…o mare amageala ptr.alegatori. O mare porcarie politica. Noi cu cine votam?

 2. AI!AI!AI! spune:

  Cu Oprea si ai lui!

 3. hehe spune:

  Mai e mult pana la alegeri. Pe unii o sa ii prinda alegerile dupa gratii. Valabil si pentru politicienii locali.

 4. Alecu spune:

  Super tare articolul. Felicitări! Fraza „Realitatea este că vechilor liberali le-a cântat Cucu într-o sală plină de oameni dornici de putere, la comanda lui Balan, și în spatele liniștii s-a auzit doar zgomotul săbiilor pedeliste scoase din teacă” este una de mare adevăr și anvergură, mai ales în relație cu fraza următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rYKsco to the field below: