PSD vă cântă și încântă spre vot pe banii urbei: Festivalul fanfarelor, noul spectacol electoral făcut de primarul COMAN pe banii fălticenenilor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

PSD vă cântă și încântă spre vot pe banii urbei: Festivalul fanfarelor, noul spectacol electoral făcut de primarul COMAN pe banii fălticenenilor

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 septembrie 2015   •   6 comentarii

Catalin Coman si Mihai Vitcu in sedinta de buget 13.02.2015

În vreme ce pe toate străzile din localitate- inclusiv în fața Primăriei(vezi foto), câinii maidanezi se plimbă nestingheriți și sar la trecători, conducerea PSD a municipiului Fălticeni pregătește o nouă surpriză bugetului local: 35.000 lei pentru festival proaspăt marca “PSD vă cântă și încântă spre vot pe banii urbei”.

caini comunitari in Falticeni septembrie 2015

Pesedistul Cătălin COMAN, cel care la alocarea banilor pentru Festivalul Internațional de Creație și Interpretare “Grigore Vasiliu-Birlic” s-a plâns că orașul nu poate aloca o sumă mai mare de 20.000 lei(vezi mai jos video din cadrul ședinței de Consiliu Local), scoate acum la inaintare un proiect de hotărâre care demonstrează că primarul tuturor fălticenenilor înscriși în PSD avea acei bani, doar că îi păstra pentru o “creație” proprie.

Noul festival al primarului PSD Cătălin Gheorghe COMAN, denumit Festivalul fanfarelor (SIC!), va scoate din bugetul local suma de 35.000 lei pentru Festivalul fanfarelor, care potrivit slovelor semnate de edil “se doreşte a fi un festival anual de muzică de fanfară, ce urmează se se desfăşoare în Municipiul Fălticeni în ultima zi a Târgului Mărului. Cele mai bune fanfare din întregul judeţ, dar şi fanfare din judeţele Iaşi şi Botoşani vor evolua pe scena din Piaţa “Nada Florilor”, demonstrând că muzica tradiţională este un giuvaer de mare preţ care luminează chipurile bătrânilor lăutari, muzicanţi din tată-n fiu, aşa cum se autodefinesc. Festivalul este organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural “Bucovina”, şi va începe cu parada tuturor fanfarelor invitate, care vor parcurge principalele artere de circulaţie din municipiu în căruţe trase de cai”.

Primarul COMAN le va cere consilierilor locali, în ședința de marți, 29.09.2015, să voteze ultima sa idee la pachet cu festivalul de folk al cumnatului său, care ne costă alți 25.000 lei.

Cum se cheltuiesc cei 60.000 lei pentru două festivaluri cu puternic iz electoral, pe a căror scenă stau de fiecare dată mai marii și mai micii oameni ai PSD de la oraș și județ, vă povestim altă dată.

Doar suntem curioși unde vor fi cazați, ospătați și hidratați participanții. Vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii ZdpN, să ghiciți.

SERGIU JIPA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 27, 2015 @ 7:09 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

6 comentarii

 1. hehe spune:

  Tactica zgomot pentru voturi e strategia electorală a primarului. Evident toţi invitaţii îl vor elogia pe primar. Însă noi cetăţenii oraşului ştim cu cine avem de-a face.

 2. csillag spune:

  Afacerea fenomenala! Daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: csillagirina@yahoo.com

 3. goi spune:

  …nea Tofan…ne-a cintat si va cinta…nu numai Coman si PSD-ul. Noii recruti: Morosanu,Pintilie,Costea,Barascu si…si…Aldea.
  Salut voios de biban.

 4. liviu spune:

  Băi calicilor,lăsați parangheliile!!Un oraș plin de șomeri,asistați sociali fac toată ziua cumetriii pe banii lor așa greu strânși din impozite..Nu ,nu mai răbdați sărăcia.Chiar nu mai e nimeni realist în orașul ăla???

  • GOI spune:

   Calici calici dar fudui…stai sa- vezi pe cheaburii din PNL…ALDEA,TOFAN ambii fosti cica primar si vice…niste parveniti in Falticeni care si-au batut joc de votul celor de dreapta…un USL-list si un tradator din fostul PNL care inca mai rezista pe scena falticeneana cine naiba or mai vota cu tradatorii si uslasii…doar incepatorii…sau Morosanu,Costea,Pintilie(betivanul)si asta alt tradator al PNL ca si Morosanu,Barascu,Vitcu,eternul si fascinantul prof.dr.Dascalu un expirat politic.RUSINEA OPOZITIEI din Falticeni.

 5. AI!AI!AI! spune:

  Nu da si mici de pomana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Ld3rwc to the field below: