Entuziasm la SPARTACHIADA PROFESORILOR - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Entuziasm la SPARTACHIADA PROFESORILOR

De    •   Publicat acum 3 ani, 10 septembrie 2015   •   Fara comentarii

 DSC05566

Aproximativ 100 de cadre didactice au participat, astăzi, la festivitatea de deschidere a  Spartachiadei profesorilor,  în fața Universității  Ștefan cel Mare.

Ceremonia a început cu o întârziere de 15 minute, până când au ajuns oficialii.

Eleva PATRICIA BULIGA  a intonat imnul național, iar apoi invitații locali și județeni au ținut scurte spiciuri.

 DSC05564

Vicepreședinte Alianţa Sindicatelor din Învăţământ GHEORGHE ȘORODOC :  “Indiferent de locul pe care cineva-l ocupă la final, cred că, în general, sportul cîștigă și fiecare participant, în particular, va fi învingător”.

Rector USV VALENTIN POPA :  “Sunt sigur că ziua de luni vă va găsi în formă deplină după aceste competiții și, sigur, cu un moral ridicat”.

Prefect CONSTANTIN HARASIM :  “Este un exemplu pentru cei tineri de a iubi sportul, de a se recrea, de a se îmbina  ( ??? – n.r. ),  de a-și combina munca didactică cu cea fizică”.

DSC05561

Președintele CJ CĂTĂLIN NECHIFOR :  “E foarte important ca și profesorii să practice sportul, nu doar să-l predea”.

Ceremonia de deschidere a continuat cu un moment artistic susținut de copii pregătiți de LOREDANA COCA.

 DSC05576

Apoi au continuat scurtele luări de cuvânt de pe scările USV.

Inspector școlar adjunct GABRIELA SCUTARU :  “Să vă simțiți din ce în ce mai bine în cadrul acestei competiții organizate de colegii noștri din sindicat, e o bună premisă pentru anul școlar care începe”.

Consilier Direcția Tineret și Sport MIHAI ANDROHOVICI :  “Mă bucur că printre dvs. se află nu numai profesori de educație fizică, această activitate este adresată tuturor cadrelor didactice”.

 DSC05570

Atleta CRISTINA CASANDRA :  “Este o mare bucurie să văd că SPARTACHIADA PROFESORILOR are continuitate, să o țineți tot așa !”

Vicepreședinte Alianța Sindicatelor din Învățământ DUMITRU IRIMIE :  “Este cel mai mare eveniment sportiv organizat pentru salariații din educație”.

 DSC05571

Spartachiada profesorilor  include întreceri la pescuit ( derulate ieri dimineață ), ciclism, volei, street ball, tenis de masă, tenis de câmp, tenis cu piciorul, darts, şah, badminton, fotbal, nataţie şi handbal.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 10 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 10, 2015 @ 4:39 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com