Polițiștii luptă cu infracțiunile prin programul TURISM ÎN SIGURANȚĂ - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Polițiștii luptă cu infracțiunile prin programul TURISM ÎN SIGURANȚĂ

De    •   Publicat acum 3 ani, 6 septembrie 2015   •   Fara comentarii

Turism in siguranta 2015 (2) 

În perioada iulie – decembrie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava desfăşoară campania de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului  Siguranţa depinde şi de tine.

Având în vedere potenţialul turistic al judeţului, este derulat şi un modul special la campaniei axat pe informarea turiştilor în vederea creşterii gradului de siguranţă a acestora, sub sloganul  Turism în siguranţă.

Poliţiştii de prevenire şi cei de la nivelul subunităţilor de poliţie au  desfăşurat în perioada 31 august –  6 septembrie,  20 de activităţi de informare şi acţiuni operative în teren pentru respectarea legislaţiei în domeniul hotelier şi creşterea gradului de siguranţă a turiştilor.

Activităţile au avut ca grup ţintă turiştii care s-au aflat pe teritoriul judeţului, dar şi operatorii de turism şi unităţile hoteliere locale.

Acţiunile au  vizat  informarea cu privire la măsurile preventive ce trebuie adoptate în legătură cu diverse segmente infracţionale ( tâlhării, furturi din auto, din genţi şi buzunare, din camerele de hotel, înşelăciuni ).

Turism in siguranta 2015 (1)

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava au intensificat activităţile  şi responsabilizare a turiştilor, distribuind materiale informative preventive în zone turistice de pe raza judeţului Suceava.

Turiştii, dar şi sucevenii prezenţi la activităţi au primit din partea poliţiştilor afişe şi pliante cu recomandări preventive pe linia prevenirii tâlhăriilor şi  a furturilor din auto şi genţi şi buzunare.

Au fost distribuite peste 500 de materiale preventive, comercianţii aflaţi în zonele frecventate de turişti fiind, de asemenea instruiţi cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul actelor de comerţ.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 6 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 6, 2015 @ 12:12 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string WdLgik to the field below: