Percheziții pentru arestarea a 3 persoane cercetate pentru infracțiuni cu violență - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Percheziții pentru arestarea a 3 persoane cercetate pentru infracțiuni cu violență

De    •   Publicat acum 3 ani, 6 septembrie 2015   •   Fara comentarii

Perchezitii (3)

Pe 31 august, Postul de Poliție Arbore a fost sesizat  de  către o asistentă medicală din satul Clit, comuna Arbore, cu privire la faptul că la locuința sa a venit vecinul său un bărbat de 29 de ani, localnic, împreună cu concubina sa de 18 ani, prezentând mai multe leziuni, inclusiv plăgi ce păreau a fi produse prin înjunghiere.

Deşi cei doi nu au sesizat organele de poliţie cu privire la agresiune, poliţiştii au demarat de îndată cercetările fiind constituite echipe de poliţişti judiciarişti pentru investigarea condiţiilor şi modului de producere a agresiunii.

Poliţiştii au stabilit că între fratele victimei de 29 de ani şi un bărbat de 42 ani din oraşul Gura Humorului există o stare conflictuală mai veche.

În timp, conflictul între fratele bărbatului de 29 de ani din Clit şi bărbatul de 42 de ani din Gura Humorului s-a acutizat, dezvoltându-se o rivalitate cu tendinţe infracţionale.

Perchezitii (2)

În acest context, bărbatul de 42 de ani din Gura Humorului, în scopul intimidării a decis să coopteze alţi 2 tineri, membri şi apropiaţi ai familiei, în vederea constituirii unui grup care să se impună prin forţă şi acte de violenţă în relaţia conflictuală.

În seara de 31 august bărbatul de 42 de ani din Gura Humorului, împreună cu fratele său de 27 de ani şi un alt tânăr de 32 de ani din Gura Humorului, s-au deplasat la locuinţa fratelui rivalului, un bărbat de 29 de ani din satul Clit, comuna Arbore.

Ei au pătruns fără drept în locuință, prin forţarea uşii de acces și au început să-i lovească cu un cuţit şi un topor pe tânărul de 29 de ani și pe concubina acestuia de 18 ani, după care au plecat cu un taxi.

Ambele victime au necesitat intervenţie medicală, leziunile necesitând pentru vindecare 12 – 14 zile în cazul tânărului de 29 de ani şi 7 – 9 zile în cazul femeii de 18 ani.

Perchezitii (1)

După strângerea materialului probator în urma activităţilor investigative şi de cercetare penală, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul  Poliţiei oraşului Gura Humorului şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au desfăşurat 4 percheziţii domiciliare la imobile de pe raza oraşului Gura Humorului, fiind identificaţi şi reţinuţi agresorii, trei bărbaţi de 42, 27 şi , respectiv 32 de ani. 

De asemenea, au fost ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie în cauză.

Cei trei agresori au fost audiaţi la sediul IPJ Suceava, prezentându-li-se materialul probator, ulterior fiind reţinuţi şi introduşi în arestul IPJ, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 6 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 6, 2015 @ 12:02 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dPNGhQ to the field below: