1 milion de euro – nota de plată pentru strada Sucevei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

1 milion de euro – nota de plată pentru strada Sucevei

De    •   Publicat acum 4 ani, 31 august 2015   •   5 comentarii

Asfaltare strada Sucevei din Falticeni 30.08.15(3)

*ERATĂ: O serie de deficiențe de informare ne obligă să reluăm materialul referitor la finanțarea lucrărilor de pe strada Sucevei. Ne cerem scuze pentru inadvertențe.

Fălticenenii vor avea o stradă a Sucevei, de la ocolul silvic până la podul de la ieșirea spre Suceava, la o valoare echivalentă de aproximativ 1.000.000 de euro, fără a lua în calcul costurile de reabilitare a sistemului de apă și canal, realizate cu fonduri europene. 

Primarul CĂTĂLIN COMAN spunea că jumătate din această sumă este primită de la Guvern, iar cealaltă jumătate este asigurată la nivel local, pentru reabilitări și amenajări trotuare, amplasarea scuarului și a celor două sensuri giratorii, montarea noului iluminat stradal și turnarea de covoare asfaltice.

Firma botoșeneană  Transporturi Auto  a câștigat contractul pentru reabilitarea străzii Sucevei din municipiul Fălticeni, la o valoare de 3.870.688 lei, la care se adaugă aproximativ 500.000 lei pentru iluminatul public.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 31 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 31, 2015 @ 9:21 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. mihai spune:

  Ori 8,6 milioane euro!!! ori 860 mii euro.. puneti-va de acord.Dati dovada de lipsa de profesionalism prin asemenea greseli si nu este prima oara cand se intampla asta.

 2. aldea spune:

  Buna seara, dragi reporteri de la ziaruldepenet vas ruga sa nu m-ai postati astfel de minciuni, va rog mai intai informativa si apoi puteti discuta si publica, cand dati astfel de preturi si diferite deja lumea incepe sa creada altfel de lucruri, am spus-o si o mai spun felicitari domnului primar pentru munca depusa pentru aceasta strada.

 3. aldea spune:

  Si as mai vrea sa adaug inca ceva, pana auma ati comentat ca strada sucevei nu se repara, acuma ca se asfalteaza iara nu va convine, din toate aceste stiri intelegca dati dovada de neprofesionalism si sunteti cu totul impotriva atat cu proiectele primariei dar cat si cele ale primarului si cu asta am incheiat, va urez o seara placuta in continuare tuturor.

 4. miti spune:

  Am vazut acest articol distribuit pe facebook dar inainte de corectie.Bineinteles,unii cititori au fost indignati de suma vehiculata…Dupa aceea urmeaza o erata prin care se recunoaste ca autorul articolului a pus un 0 in plus,rezultand o diferenta de 7,5 milioane de euro..Este jenant..Orice om cu scaun la cap isi da seama ca e o suma nerealista..doar sa fi fost vorba de niscaiva viaducte ..
  Va discreditati in fata cititorilor,in fata celor care poate urmaresc forwardarile din articolele dvs pe facebook..Pacat…Autorul articolului ar trebui sa isi caute repejor o alta preocupare,reportajul nu este in nici un caz vocatia lui

 5. Ion spune:

  Redactorul a recunoscut greseala si a revenit.Bun si asa,atentie mare pe viitor.Macar Ziarul de pe Net nu pupa in fund primarul sa obtina foloase cum fac altii.Mai greseste dar nu pe banii de la buget ca oamenii platiti de putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GMid01 to the field below: