VIDEO Pompierii și-au prezentat tehnica de intervenție la mitingurile aviatice din județ - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

VIDEO Pompierii și-au prezentat tehnica de intervenție la mitingurile aviatice din județ

De    •   Publicat acum 4 ani, 30 august 2015   •   Fara comentarii

pompieri la Suceava Air Show 28.08.15

Pompierii militari suceveni au fost şi anul acesta alături de organizatorii mitingurilor aviatice “Bucovina Air Show – ediţia a doua (28.08.2015) şi “Suceava Air Show” – ediţia a patra, 2015 (29.08.2015).
Echipajele Detaşamentelor de Pompieri Rădăuţi şi Suceava au fost prezente în cele două locuri, respectiv pe Aerodromul de la Frătăuţi şi pe Aeroportul “Ştefan cel Mare” Suceava (Salcea), cu tehnică de intervenţie şi echipaje de prim-ajutor medical, asigurând prevenirea, monitorizarea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă în eventualitatea producerii lor.
De asemenea, inspectorii de specialitate ai I.S.U. Suceava, au avut standuri de prezentare, de unde au împărţit pliante şi fluturaşi şi au explicat, tuturor celor care s-au oprit în dreptul lor, măsurile de prevenire, precum şi modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.
Mai mult, pompierii paramedici au făcut demonstraţii practice de acordare a primului ajutor medical pe manechine, fiind atras un public numeros, fiecare dorind să afle ce poate face atunci când se găseşte în faţa unei situaţii în care ar putea salva viaţa cuiva, doar respectând câteva reguli de bază, până la sosirea echipajelor profesioniste.
Cei mici au fost foarte receptivi la explicaţiile pompierilor militari şi la sfârşit s-au fotografiat cu o parte din tehnica de intervenţie (cască şi ţeavă de refulare).
Nu a lipsit în acest an nici autospeciala pentru salvare la înălţime – Autoscara cu platformă a Detaşamentului de Pompieri Suceava, care ajunge la 43 de metri înălţime, şi care a ajutat în bună măsură organizatorii să poată prezenta mitingul aviatic şi să imortalizeze imagini deosebite.

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 30 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 30, 2015 @ 10:47 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DqHGvd to the field below: