Primarul LUNGU, în dizgrația PNL - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primarul LUNGU, în dizgrația PNL

De    •   Publicat acum 3 ani, 30 august 2015   •   1 comentariu

*BLAGA a spus că are nevoie de  “bărbați adevărați, care nu mint și care nu trădează” 

Flutur si gasca 29.08.15

Primarul independent de Suceava ION LUNGU ( fost PDL înainte de  ordonanța traseiștilor  ) a fost subiect de discuție în lipsă astăzi, la întâlnirea electorală liberală.

Numele lui a fost adus în discuție, mai întâi, de fostul senator PDL OREST ONOFREI, care a spus că  “n-ar trebui să candideze  ( pentru PNL – n.r. )  cei cărora DRAGNEA le-a dat liber la transferuri și au plecat de lângă noi”.

Următorul care l-a luat în răspăr pe LUNGU a fost CEZAR PREDA :  “Am crezut întotdeauna că atunci când dau mâna cu un om, acel om se ține de cuvânt.

Primarul LUNGU al Sucevei este aici ?  ( NU, din sală – n.r. )

Ei, să știți că alaltăieri a dat mâna cu mine și mi-a spus că este devotat proiectului FLUTUR – BALAN – BĂIȘANU…”,  urmat de GHEORGHE FLUTUR :  “Îmi pare rău că ION LUNGU nu este aici, în sală, l-am așteptat…

Astăzi, în al 12 –lea ceas, ar fi trebuit să fie aici !

În sfârșit, o posibilă revenire a lui LUNGU în PNL a fost clarificată cu glas dur de copreședintele VASILE BLAGA “Trebuie să câștigăm municipiul Suceava cu bărbați adevărați, care nu mint și care nu trădează și care nu bat palma cu mine alaltăseară când mă întâlnesc cu el aseară și l-a mai văzut dracu’ de-atunci !

Nu vreau să mai dezvolt discuții pe tema asta, dar mare grijă cum ne desemnăm candidații !”

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 30 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 30, 2015 @ 8:34 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. GOI spune:

  Lungu tradator…ce spune-ti de Flutur care a tradat PNL-ul in 2007 ptr. PD. Nu merita voatat nici unul nici altul as fi vrut fete noi senine fara povara trecutului fara atata infatuare si scarba fata de suceveni. Nu s-a inteles nimic din ceea ce ar fi vrut sa fie noul PNL.
  O mare dezamagire cu FLUTUR,LUNGU,ONOFREI,BAISANU,ZMEU,ILIE si toti cei vechi ciocoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yoVs9L to the field below: