NECHIFOR : “Am vorbit cu primarul COMAN, se pare că luni încep lucrările de asfaltare pe strada Sucevei” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

NECHIFOR : “Am vorbit cu primarul COMAN, se pare că luni încep lucrările de asfaltare pe strada Sucevei”

De    •   Publicat acum 3 ani, 29 august 2015   •   4 comentarii

Strada Sucevei 18.08.15

Președintele CJ CĂTĂLIN NECHIFOR a anunțat vineri, că asfaltarea străzii Sucevei din municipiul Fălticeni va începe la începutul săptămânii viitoare.

Răspunzând unei interpelări a consilierului TUDOR PLĂCINTĂ : “E o mare rușine pentru județul Suceava ceea ce se întâmplă acolo, nu e normal ca mai mulți constructori să-și facă ucenicia pe nervii și pe banii noștri.

Nu-i normal ca o lucrare finalizată să fie luată de la capăt, e rușinos, e stresant, mii de oameni sunt afectați în fiecare zi și nimeni nu răspunde pentru chestiunile astea.

Nu este posibil ca de 3 ani de zile…, nu putem să stăm impasibili la ceea ce se întâmplă acolo” , NECHIFOR a precizat :  “Nu avem foarte multe pârghii, nici legale, nici contractuale și suntem tratați cu foarte multă lipsă de respect.

Am vorbit cu primarul de acolo, cu toți oamenii implicați, se pare că luni încep lucrările de asfaltare pe strada Sucevei.

Chiar vă rog, domnule consilier, luni dați-mi un telefon să mergem împreună acolo pe șantier.

Înțeleg că totul s-a pregătit…”

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 29 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 29, 2015 @ 2:49 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. GOI spune:

  …etete…mare minune mare…pupincuristul lui Flutur,Placinta mare consilier mare si-a adus aminte de str.Sucevei…acum ca au venit”noii” si GREII din PNL la Gura Humorului…indicatii pretioase de la Flutur sa aiba activitate si el poate prinde inca un mandat de pupat in fund.Niste jeguri care nu mai trb.votati…unul face cros altul face capitala culturala europeana altul maternitate unul zboruri cu si fara motor…noi ramanem tot ca prostii…

 2. maozedong spune:

  “…se pare că luni încep lucrările de asfaltare pe strada Sucevei”. Păi măi Nechifore, “se pare” că săptămîna asta se va naşte un berbec cu 3 capete, ca balaurul din poveste, şi se va naşte, deşi unii susţin că-i născut deja, în rîndul vostru al “politicienilor” suceveni. Auzi la ditamai preşedintele CJ: se pare! Vai de capul vostru, habar n-aveţi de ceva pe lumea asta! Poate de niscaiva găinării, că acolo sunteţi “fruntaşi în producţie”. Mai era unul aşa ca tine acu vreo 3-4 ani, parcă Flutur îl chema, care-şi făcea reclamă politică, culmea, tot pe strada Sucevii din Fălticeni, urcat pe-o maşină de aia de peticit asfaltul.

 3. mihai spune:

  Decat sa tot comentam inutil, mai bine faceti treaba produceti bani. Tot romanul s-a nascut “specialist” hai sa mai si muncim MAOZEDONG.

  • maozedong spune:

   @Mihai
   Dom”le, de unde ştii dumneata ce fac eu, ce produc ori nu produc? Comentariile astea, precum şi îndemnul mobilizator, păstrează-ţi-le, deoarece cred că ai mai mare nevoie de ele decît mine. Ce te daranjează adevărul cumva? Dacă aduc critici acestor profitori politici din tîrg, este pentru faptul că locuiesc pe strada Sucevii şi m-am săturat de praf, noroaie, mizerie, lipsa de apă, stricăcăciuni la maşină şi multe, multe altele. Uită-te în jur şi o să vezi dezastrul şi nu numai pe strada asta. Tot tîrgul ăsta e făcut praf la propriu. Totul este o ruină. Dacă ai simpatii politice, păstrează-le pentru tine. Eu nu am aşa ceva în contextul şi rezultatele actuale. Şi să mai ştii, că unii se mai şi pricep la unele lucruri şi nu comentează doar aşa din plăcere sau plătiţi ca postaci de serviciu a unor partide politice.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com