Strada Sucevei, gata abia în ianuarie 2016 ? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Strada Sucevei, gata abia în ianuarie 2016 ?

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 august 2015   •   3 comentarii

*o notă internă semnată de un inspector superior din Primărie dă ca termen de finalizare a lucrărilor data de 19 ianuarie anul viitor

 Strada Sucevei 18.08.15(2)

Finalizarea lucrărilor la strada Sucevei din municipiul Fălticeni seamănă tot mai mult cu o telenovelă care se tot întinde, spre disperarea șoferilor care își rup mașinile pe porțiunea de 2 kilometri de Drum European.

După ce primarul CĂTĂLIN COMAN și viceprimarul CONSTANTIN BULAICON au afirmat, în repetate rânduri, că turnarea asfaltului se va face până la sfârșitul acestei luni, au început să apară nuanțări în declarații.

Prezent vineri la inaugurarea stației de epurare, președintele CJ CĂTĂLIN NECHIFOR a spus, printre altele că “avem lucrări la Fălticeni, avem strada Sucevei pentru care încă avem întârzieri, dar e importantă strategia domnului primar și a Consiliului Local”.

 Strada Sucevei 18.08.15

Surpriza apare, însă, chiar din partea instituției condusă de COMAN.

Inspectorul superior ing. FLAVIUS GAGIU a întocmit, pe 10 iulie, o notă internă care detaliază  lucrările executate în proiectul cu valoare de 3.987.445 lei ( din care 2.000.000 lei de la bugetul de stat și restul contribuția municipiului ) și anume montarea a 4.920 metri liniari de bordură, 3.058 metri pătrați pavele, executarea casetelor și refacerea șanțurilor cu piatră spartă și balast.

WP_20150824_001

GAGIU încheie scurtul raport cu fraza  “Progresul fizic al lucrărilor este de 22 %  (la data de 10.07.2015 – n.r.),  iar termenul de finalizare a lucrărilor este 19.01.2016”.

Reamintim că, la semnarea contractului cu  Transporturi Auto  Botoșani ( 15 octombrie 2014 ) termenul de finalizare a fost decembrie 2015, după care constructorul și-a luat angajamentul că va termina investiția cu câteva luni înainte.

SORIN NICA

Strada Sucevei 18.08.15(4) Strada Sucevei 18.08.15(3)

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 24, 2015 @ 10:30 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. maozedong spune:

  Vorbe, minciuni şi şmecherii/parandărături ale politicienilor Fălticeniului. Vă daţi seama că dacă stadiul fizic al lucărilor este de 22%, restul…La Anul şi la Mulţi ani. Dacă ar fi doar strada Sucevii de reparat, dar mai sunt şi celelalte adiacente acesteia: Caporal Ciofu, Caporal Movileanu, Sergent Sava…Vai de mama lor de “conducători”, experţi şi lucrători! Nu sunt în stare de nimic. Ba da, să-şi bage în buzunare ciubucurile trase din banii contribuabilului local.

  • maozedong spune:

   Oricum, toată lucrarea asta e o glumă proastă. Canalizarea este numai pe partea stîngă cum mergi spre Suceava, conductele de colectare a apei pluviale au fost distruse şi mai mult ca sigur, după o ploaie torenţială asfaltul se va surpa sub greutatea TIR-urilor, bazinul colector de la Podul Sucevii este subdimensionat şi deja anul trecut a refulat în Şomuz…Ce mai? Te doare capul ce-au făcut ăştia. Şi în tot acest timp, NIMENI de la Primărie sau ACET nu şi-a mişcat tîrtiţa pe teren ca să vadă ce dezgroapă şi îngroapă “marii” meseriaşi constructori. Bine că Primăria colcăie de tot felul de trepăduşi, peste 270 la număr, care toată ziulica joacă bambilici pe calculatoare, iar la ora 16 “sparg poarta”. Nu mai vorbesc de “specialiştii” ACET-ului care sunt regie şi iau lefuri grase, dar pe care îi doare la fel de mult de această lucrare, “cum mă doare pe mine la bască”.

 2. Iulian S spune:

  Hai ca-s curios si eu cu datul in folosinta in luna Ianuarie. Nu-s in domeniu si poate gresesc, dar atentia mea este indreptata in ce pot face ei in 2-3 luni de iarna si astept cu mare drag inaugurarea pe frigul ce va fi atunci 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZPlo5H to the field below: