COMAN: “În actualul meu mandat lucrările la spital vor fi încheiate” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

COMAN: “În actualul meu mandat lucrările la spital vor fi încheiate”

De    •   Publicat acum 4 ani, 8 august 2015   •   Fara comentarii

*ar mai trebui 12 milioane lei numai pentru construcție + montaj
*în 2016 alegerile locale vor avea loc în luna iunie

Primarul Cătălin COMAN îi prezintă ministrului Nicolae BĂNICIOIU, pe 16 mai 2014, termenul de finalizare a noului Spital municipal Fălticeni: octombrie 2015. Iar strada Sucevei este asfaltată..

Primarul Cătălin COMAN îi prezintă ministrului Nicolae BĂNICIOIU, pe 16 mai 2014, termenul de finalizare a noului Spital municipal Fălticeni: octombrie 2015.

Primarul municipiului Fălticeni, CĂTĂLIN COMAN, este foarte optimist că  „în actualul meu mandat lucrările la noul spital vor fi încheiate.

El a declarat la postul local de radio, că  “acest lucru se poate realiza”  și că  “am fost la București cu documentația completă pentru obținerea ultimei tranșe de bani care mai este necesară.

Există premisa anul acesta, dacă nu, în primăvara anului viitor în mod sigur, dacă vom obține ultima tranșă de bani.

Merg aproape zilnic pe șantier, sunt 80 de oameni pe șantier de la cele 3 firme, pe partea electrică, pe partea termică, amenajări interioare, tavane, montat calorifere, tot felul de conducte, cabluri, scările, tâmplărie, grupurile sanitare, lifturile, sălile de operații, toate sunt în lucru”.

 Spitalul municipal Falticeni iunie 2015 (4)

Totuși, mai rezervat, COMAN le spunea consilierilor locali, în ședința de la sfârșitul lunii iulie, că mai este nevoie de o sumă importantă pentru finalizarea spitalului :   “Există șanse reale de a fi terminat în acest an sau în primăvara anului viitor, dar mai este necesară o finanțare consistentă de aproximativ 12 milioane de lei numai pe construcție – montaj”.

 vizita Banicioiu la spitalul Falticeni 16.05 (13)

La sfârșitul lunii iunie,  ZdpN  a publicat un material referitor la ritmul lent al lucrărilor, care includea și declarațiile optimiste ale managerului VLAD MORARIU  (CITEȘTE http://www.ziaruldepenet.ro/2015/06/25/lucrarile-la-spitalul-falticeni-intarziate-luni-bune-de-licitatiile-la-investitiile-suplimentare/).

 

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 8 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 8, 2015 @ 10:06 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string My397r to the field below: