Primire oficială pentru delegațiile de la turneul de fotbal 4 REGIUNI PENTRU EUROPA - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Primire oficială pentru delegațiile de la turneul de fotbal 4 REGIUNI PENTRU EUROPA

De    •   Publicat acum 3 ani, 7 august 2015   •   Fara comentarii

 Primire oficială pentru delegațiile de la turneul de fotbal 4 REGIUNI PENTRU EUROPA 07.08 (1)

De astăzi până duminică se desfășoară pe stadionul din Pojorâta turneul de fotbal pentru juniori  4 regiuni pentru Europa,  cu participarea selecţionatei sucevene și a celor din departamentul  Mayenne ( Franţa ), regiunile Schwaben ( Germania ) şi Cernăuţi (  Ucraina ).

În această dimineață, la Palatul Administrativ s-a desfășurat primirea delegațiilor, în prezența președintelui CJ CĂTĂLIN NECHIFOR și a prefectului CONSTANTIN HARASIM.

“Cred că acest model este de bună practică și se înscrie foarte bine într-o strategie a Europei regiunilor, un parteneriat de la est la vest, un parteneriat care pune baze pe schimburi interculturale, pe relații de prietenie”   a menționat NECHIFOR, în timp ce președintele Regiunii Schwaben JURGEN REICHERT a punctat “Prima condiție a unei asemenea colaborări este respectul reciproc și demnitatea, indiferent de situațiile dificile pe care le avem unii, cum ar fi cea din Ucraina.

Noi muncim pentru o Europă unită și pașnică și poate peste 20 de ani vom privi cu alți ochi această perioadă”.

Șeful delegației Departamentului Mayenne, GERARD DUJARRIER, a fost scurt, spunând că  “Noi nu putem decât să reconfirmăm prietenia și amiciția pentru acest parteneriat, de fiecare dată suntem siguri că totul se va desfășura bine”,  iar vicepreședintele Regiunii Cernăuți, IAROSLAV KURKO, a fost de părere că “Tinerii descoperă Europa, descoperă valorile europene comune.

Există și partea de nord a Bucovinei, vă invit luni 10 august să veniți la noi în Cernăuți pentru a se întregi această imagine a Bucovinei”.

 Primire oficială pentru delegațiile de la turneul de fotbal 4 REGIUNI PENTRU EUROPA 07.08 (2)

Judeţul Suceava este gazdă pentru a patra oară în 14 ani a turneului de fotbal  4 regiuni pentru Europa.

Echipa județului este alcătuită din jucători cu vârsta maximă de 16 ani de la cluburile  LPS  Suceava,  CSS Rădăuţi şi  Nicu Gane  Fălticeni, antrenați de AUREL CONSTANTIN, VIOREL STOICA și IULIAN DARABĂ.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 7 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 7, 2015 @ 3:16 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string wTpwJX to the field below: