BALAN: “Nu vorbesc despre ILIE NIȚĂ !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

BALAN: “Nu vorbesc despre ILIE NIȚĂ !”

De    •   Publicat acum 5 ani, 6 august 2015   •   1 comentariu

Ioan Balan 18.06

Președintele organizației municipale PNL, deputatul IOAN BALAN, nu a dorit să comenteze excluderea vicepreședintelui CJ ILIE NIȚĂ din partid, votată la nivel local, dar neacceptată de conducerea centrală.

BALAN a spus, astăzi, într-o conferință de presă, că  “acest subiect este introdus de către contracandidatul meu  ( la Primăria Suceava, deputatul ALEXANDRU BĂIȘANU – n.r. )  în campania electorală internă.

N-o să vorbesc despre el, pentru că, dacă aș vorbi, aș intra exact în jocul în care vrea să mă atragă contracandidatul meu.

Nu vorbesc, o să-l întrebați pe GHEORGHE FLUTUR, fiind președintele partidului o să vă spună domnia sa…”

Excluderea lui NIȚĂ din PNL a fost votată de Colegiul Judeţean Director, dar nu a fost validată la nivel central, după ce NIȚĂ a depus contestație.

În aceste condiții, liberalii suceveni continuă să fie o struțo-cămilă politică : și la putere și în opoziție.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 6 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 6, 2015 @ 12:52 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Ion spune:

  Da’ de ce nu vorbesti,herr papagallen? Ce te deranjeaza? Cel mai bine si mai bine este sa îi stergi si lui Nita comentariile,în speranţa ca nu va sti nimeni,vreodata,cum stă cu studiile prezumptivul viitor primar Liberal (?!?!) al Sucevei,in sensul că e cam cum am sări din lac în puţă,adecă de la primar cu liceul facut la seral,la primar cu liceul facut din pix,la UM 03,14…
  Că cam aşa arată un primar din capitala culturala a Europei,cea de care se ocupa domnul cu fierbinţeală pe creier,respectiv domnul Harsovschi…
  Nu ai dumneata suficiente forumuri si nici suficienţi ziarişti pe care să-i sperii si nici suficienti conjudeţeni buhăiţi sa-i pui la lucru,piaţa e mare,mai mare decât Piţa Mică, unde cunoastem noi un caz de telectual care si-a desavarşit apoi studiile la IDR…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IQRcrg to the field below: