IRIMIE: “Salariile din spitale trebuie asigurate de la bugetul de stat” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

IRIMIE: “Salariile din spitale trebuie asigurate de la bugetul de stat”

De    •   Publicat acum 5 ani, 4 august 2015   •   2 comentarii

Cristian Irimie Tiberiu Bradatan Vasile Rambu 04.08.15

Medicul ginecolog CRISTIAN IRIMIE  ( foto al doilea din dreapta )  a avut o poziție singulară astăzi, la conferința de presă susținută de conducerea Spitalului Județean pentru prezentarea parteneriatului cu Spitalul și Universitatea  Acibadem  din Turcia.

El a solicitat ca salariile cadrelor medicale din spitale să nu mai revină Casei de Asigurări, ci bugetului de stat.

“Dacă banii se dau tot de la Casa de Asigurări de Sănătate prin servicile pe care le prestează spitalele, e un mijloc foarte clar de a băga în faliment cel puțin jumătate din spitale.

Spitalele nu fac față acestor cheltuieli.

Soluția corectă ar fi ca banii să fie dați de la bugetul de stat, nu de la bugetul asigurărilor sociale de sănătate, așa cum se dau la pompieri, polițiști, funcționari în ministere.

În condițiile astea, spitalele ar folosi banii pe care-i câștigă prin serviciile acordate în folosul direct al bolnavilor, prin medicamente, materiale sanitare și investiții”.

IRIMIE, care este și consilier județean PNL, a conchis că  “noi am fost acuzați că am închis 69 de spitale, acum nu va fi nimeni acuzat că se vor închide singure cel puțin 300 de spitale în primul an”.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 4 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 4, 2015 @ 8:33 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. un cetatean spune:

  Pai atunci desfiintam CNAS cu tot ce are, ca oricum aia de acolo primesc bani degeaba, nu mai platim asigurari de sanatate si gata. Si sa se vada atunci cum vor primi bani de la buget? Care buget? La cati cotizeaza si vor cotiza!

 2. Ion spune:

  Sa intelegem ca partidul dumitale,PDlL,in toate avatarurile sale,de aia a desfiintat spitale,ca sa va mareasca salariul? Ca nu exista documente in acest sens ,nici macar vagi amintiri… Ai fi mai putin detestabil,stimate domn,daca nu ai propaga locurile comune ale partidului dumitale de bisnitari si mafioti semianalfabeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string YKLpTw to the field below: