OARE S-A TERMINAT BÂLCIUL?  COMAN : “Vom folosi 20.000 lei pentru reabilitarea stadionului NADA FLORILOR” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

OARE S-A TERMINAT BÂLCIUL?  COMAN : “Vom folosi 20.000 lei pentru reabilitarea stadionului NADA FLORILOR”

De    •   Publicat acum 5 ani, 2 august 2015   •   1 comentariu

1 (36)

Primarul CĂTĂLIN COMAN a ținut să dea un drept la replică indirect  ZdpN, referitor la starea stadionului  Nada Florilor  după derularea bâlciului de Sfântul Ilie.

De altfel,  ZdpN  a fost singura publicație care și-a permis să detalieze situația (CITEȘTE  http://www.ziaruldepenet.ro/2015/07/15/la-falticeni-balciul-s-a-mutat-pe-stadion/  și  http://www.ziaruldepenet.ro/2015/07/27/a-plecat-balciul-din-falticeni-moare-stadionul/)  și altfel decât punctele de vedere oficiale.

COMAN a afirmat, la VIVA FM, că  având în vedere că gazonul și așa era deteriorat, având în vedere că nu am avut altă opțiune și aici au existat tot felul de legende, practic aveam două opțiuni : primarul COMAN să întrerupă o tradiție de câteva sute de ani de când se face iarmarocul, bâlciul la Fălticeni sau să dăm în chirie acea locație.

Am obținut din chiriile de acolo aproape 20.000 lei, bani pe care-i vom folosi în reamenajarea și reabilitarea acelui stadion care a fost lăsat în paragină nu de primarul COMAN, ci de multă vreme și de mulți primari”.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 2 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 2, 2015 @ 10:38 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Rustic spune:

  Dar ce rost are domnule primar sa faceti reabilitari cu banii incasati din inchirierea stadionului de la ,,Nada Florilor,, daca si anul care vine baga-ti iarasi balciul acolo?Vorbiti la Viva FM despre starea gazonului, dar de ce nu pomeniti nimic si de starea pistei de alergare si ce planuri aveti pe viitor cu aceasta,avand in vedere ca alta mai buna nu avem in oras?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 2ch5LT to the field below: