Consilierul de Fălticeni GRIGORAȘ, foarte supărat pe ZdpN - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Consilierul de Fălticeni GRIGORAȘ, foarte supărat pe ZdpN

De    •   Publicat acum 5 ani, 2 august 2015   •   2 comentarii

*el i-a luat apărarea primarului COMAN, pe motiv că e criticat cu crama ce stă să se dărâme

consilierul Grigoras 30.07.15

La finalul ședinței de joi, consilierii locali fălticeneni au primit o informare din partea primarului CĂTĂLIN COMAN referitoare la situația fostei crame de pe strada Sucevei, aflată în administrarea Consiliului Județean și care a ajuns o ruină din cauza nepăsării.

COMAN le-a cerut membrilor legislativului să încerce să ia o decizie în ceea ce privește viitorul imobilului,  „o dăm, o votăm, o votăm cu amendamente.

V-am rugat verbal, o să vă rog și în scris dacă e nevoie, veniți cu o soluție pentru deblocarea problemei.

Crama ne-a fosta dată de Consiliul Județean, nu a fost luată de noi, se degradează, avem posibilitatea să inițiem un proiect european acolo, dacă nu avem drept de administrare nu putem face nimic”.

Replica consilierilor PNL a fost  „Consiliul Județean este proprietarul, Consiliul Local Fălticeni, dacă va fi votat proiectul, intră în administrare.

Noi am propus clasarea monumentului, cereți Consiliului Județean.

S-o dea înapoi la Fălticeni, nu mi se pare normal ca din banii fălticenenilor să reparăm o clădire care este în proprietatea CJ și a adus-o în stadiul acesta”.

 crama Sucevei 28.07 (2)

O pată de culoare în aceste discuții a fost intervenția alesului PSD LIVIU GRIGORAȘ, care și-a vărsat supărarea pe   ZdpN:  Situația acestei clădiri se vede foarte clar, nu știu, n-are rost, adică să spun un fapt…

Pe  Ziarul de pe Net  domnul primar e acoperit cu tot felul de … cutare, că dumnealui nu vrea să facă și să repare acel imobil.

Ce treabă are primarul să fie criticat ?

Fel de fel de porecle care, mă rog…

Vasile Sburlea 30.07.15

COMAN a intervenit :  “Fiecare are dreptul lui să spună, își asumă ceea ce scrie”,  iar președintele de ședință VASILE SBURLEA s-a simțit dator să completeze :  “Nu ne coborâm să citim menționatul…

Eu nu citesc așa ceva”.

 

 

MIHAI SPÎNU

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2014/06/19/crama-de-pe-strada-sucevei-ruina-si-depozit-de-gunoi-foto/

http://www.ziaruldepenet.ro/2015/03/27/ruinele-cramei-de-pe-strada-sucevei-au-fost-refuzate-de-consiliul-local-falticeni/

http://www.ziaruldepenet.ro/2015/02/26/primaria-falticeni-vrea-sa-preia-controlul-ruinelor-cramei-de-pe-strada-sucevei/

http://www.ziaruldepenet.ro/2015/02/28/trecerea-cramei-de-pe-strada-sucevei-administrarea-consiliului-local-falticeni-starneste-nelinisti/

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 2 august 2015
 • de:
 • Ultima modificare: august 2, 2015 @ 10:34 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Aşa a spus domnul consilier Sburlea? Că nu se coboară, că el nu citeşte ce citeşte domnul consilier Grigoraş? Ia să facem o încercare! Ze-ce, ze-ce, probă de citit! Sbur-lea, sbur-lea, pe-re-me, pe-re-me, pe-de-le, pe-de-le, a-ce-le, a-ce-le, pe-se-de, pe-se-de! Gu-noi, gu-noi! Ze-ce, ze-ce!

 2. un cetatean spune:

  Saracul dl Sburlea nu cred ca stie ce este un ziar on-line, trebuie sa-l credem. Si ar mai trebui sa se lase la vatra, dar se pare ca se incapataneaza de multi ani. Dl Grigoras ar trebuie sa-si faca procese de constiinta avand in vedere ce s-a intamplat cu industria piscicola in acest oras dupa ’89, dar nu cred ca ii sta in caracter ca si multora dintre baietii buni din politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fV3QKv to the field below: