Pronosticurile ZdpN: Ce mai întindem pe turnul de la filatură ? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Rubrici  >  Articolul curent

Pronosticurile ZdpN: Ce mai întindem pe turnul de la filatură ?

De    •   Publicat acum 3 ani, 26 iulie 2015   •   8 comentarii

 Manifestari de Ziua Nationala Turnul Filaturii 01.12 (4)

Încet – încet reușim să mascăm” realizările de pe timpul lui Ăl Bătrân, care acum stau să se dărâme.  La Fălticeni un caz aparte este turnul de la filatură, care la final de an trecut a fost îmbrăcat” pe o laterală cu un ditamai tricolorul și, bonus, cu un apel de binecuvântare pentru poporul român.

A trecut repede timpul, iar anul acesta turnul nefolosit a mai primit un benner, e adevărat un pic mai mic, cu figura lui Eminescu.  Foarte frumos, laudele noastre celor care s-au implicat, avem un turn de mai mare dragul !

Dar aventura nu trebuie să se oprească aici.  Mai sunt două laturi ( e adevărat, cam ascunse privirilor ) care pot primi noi figuri, însemne, fotografii, etc. așa că dați drumul la idei.

ALMA GAVRIL : Stema Moldovei şi-a Bucovinei…

 

DAN PASCARU : Pe o parte ar merge pozele consilierilor actuali, nu ne alta, dar să ne amintim cu “plăcere” de ei și de hotărârile lor înțelepte.  Iar pe altă laterală să nu afișăm nimic, să ne mai amintim și de vremurile lui Ceașcă…

 

DANIEL BOGHIȚA : Eu aș zice să afisăm două banere mari, cu poze față și profil a patronului orașului.  Nu, nu Birlic, nu Sadoveanu, nu Irimescu, nu Băcescu !  Cum care patron ?  Doar e ditamai deputatul !

 

SORIN NICA : O fotografie cu primarul municipiului Fălticeni, Ioan STAN. Ce este? Nu știați că el este primarul orașului? Bine, bine… să fie în partea de jos și șeful de cabinet Gheorghe Cătălin COMAN.

MIHAI SPÂNU : Banner-ul roșu pe care îl duce primarul COMAN în centrul orașului, la Zilele Fălticeniului. Acoperă perfect sărăcia clădirii, așa cum acoperă perfect și sărăcia orașului.

TEODOR PUȘCAȘU : Pe o parte ar merge fotografia tovarășului și apoi domnului Costică Arteni, ctitorul de facto și de drept acestui târg.  Fără el, Fălticeniul ar fi arătat mult mai sărac.  Iar pe cealaltă parte aș monta o oglindă uriașă care să arate în toată splendoarea realizările „uriașe” ale primarilor și consilierilor care au trecut ca rața prin apă.

 

SERGIU JIPA : Un banner roșu cu interlopi.

 

       Așteptăm și părerile voastre aici sau pe Facebook !

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 26 iulie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 26, 2015 @ 5:49 pm
 • Sub: Rubrici, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

8 comentarii

 1. Andrei Cojocaru spune:

  PROIECTUL PNL al viitorului primar sa stie tot falticeneanul ce va face si ce nu va realiza.

 2. I. spune:

  PNL?Partidul Nulitatilor Limitate?Programul lui ALDEA omul PSD cu baiatul in contract prestari servicii la spital(director PSD pocher face),MOROSANU faliment,COSTEA hotii la bazar cu BULAICON.Speranta BARASCU lovelarul-15.000 de lei pentru nimic la ACET.PNL=LOVE HOTII.

  • Andrei Cojocaru spune:

   Poate ai dreptate prietene virtual de cele spuse …atunci hai pune tu punctul pe I…si impreuna sa facem un program al celor care nu sunt hoti,spagari,jucatori…desi daca ma uit la cei enumerati de tine in comentariu ai uitat de Vitcu,Pintilie,Tofan…si nu vreau sa perii pe nimeni chiar pe nimeni sau sa le iau apararea dar daca au fost atat de hoti,nulitati cel putin Costea si Barascu au joburi la multinationale de succes unde nu cred ca ar fi trecut de interviuri chiar asa ca nulitati si au ceva ani in acele multinationale.
   Sper ca nu esti deranjat de comentariul meu poate nefiind pe placul tau.

   • I. spune:

    Comentariile tale nu trebuie sa fie pe placul meu.Vad ca in Ziarul de pe Net discuta si pesedistii si penelistii,si apoliticii si partizatii.Eu ma refeream la nulitati morale,interesate doar de furat si de agonisit prin mijloace si scheme ilegale.Te inseli Andrei. zero morala la COSTEA.Porecla lui este SATANA.

   • un cetatean spune:

    Vitcu? Cate partide a schimbat pana acum si ce a facut cat timp a fost deputat? Iar despre cei doi de la multinationale, iti spun ca acolo tot romanii fac angajarile, in mare parte. Nu vine americanul, francezul sau austriacul, pe ei ii intereseaza profitul.Lasati cu competentele si interviurile ca stim cum se face la romani.

 3. MI.MI spune:

  Norocul lor ca pesedistii sunt hoti mari si tipa orasul de hotiile lor.Zic ca tine-angajati pe hotie sotii de profesori de sport si dat apartament ANL,angajat pe hotie si dat contracte pavele(stie Jipa dar tace de ce nu stiu cu hotia de pe 7 Noiembrie),dat contract Phoenix biblioteca finu Cristi,dat neamtului tigan contract prestari imagine si incasare spaga Zilele Falticeniului,dat parcare primar Preutesti dupa asfaltare si angajat 4 membri din familie la Primaria Orasului Falticeni.dat bani prestari la prieten,dat masa la Stan pentru 50 de ani..Afaceri.Castiga PNL alegerile si nu merita.PSD merge la opozitie cu curul la perete.

 4. un.cetatean spune:

  Mai bine il dărâmau, decât să-l îmbrace în fel de fel de postere. Şi aşa nu mai are nici o utilitate, iar textilele care îl acoperă cât de repede se vor degrada şi iarăsi se va vedea turnul în toată “splendoarea” sa. Problema sunt costurile care in procent mai mare ar fi trebuit suportate de “marele” director, patron, inginer pe terenul căruia se afla vestigiul. “Mare” ca dealtfel toţi cei ca el, care au “relansat” economia dupa ’89.

 5. gruia spune:

  Cred ca ar trebui imbracat tot in rosu ca asta le place cel mai mult Falticenenilor.Am ramas nostalgici si asta ne costa,drept rezultat 25 la suta din populatia orasului munceste in strainatate.Dar nu conteaza trebuie sa votam ca si la locale rosul sa castige cu acel scor pe care l-a obtinut Dragnea la alegeri de peste nouazeci si opt la suta..Si asa o sa mergem inca patru ani cu capul plecat si o sa zicem,,o sa dea Domnul sa ne fie mai bine”.Dar Domnul ne da, dar nu ne baga in traista.Hai sa ne trezim la realitate cat mai este timp si sa gandim pentru binele copiilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OgUCOE to the field below: