Ședințele AJAC nu se pot ține din cauza absenteismului

Palatul Administrativ Suceava-CJ si Prefectura noiembrie 2014

Astăzi, pentru a doua oară consecutiv, şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene pentru Apă şi Canalizare ( AJAC ) Suceava nu a putut fi desfăşurată, nefiind îndeplinite condiţiile de cvorum, aşa cum prevede statutul asociaţiei.

Doar 37 de localităţi din cele 47 au fost prezente prin reprezentanţi legali, iar în condiţiile în care deciziile se iau în unanimitate nu s-a putut decide cu privire la hotărârile propuse prin ordinea de zi.

Un comunicat al Biroului de Informare Publică al Consiliului Judeţean atrage atenţia că, în acest fel, vor fi compromise  Achiziția de echipamente pentru operatorul regional ACET și reabilitarea rețelei de alimentare cu apă în municipiul Suceava  în valoare de 25 milioane lei şi  “considerăm că tocmai absenţa reprezentatului legal al Consiliului Local Suceava este de neînţeles”.

În prezent, se derulează investiţii de apă şi apă uzată în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei și în orașele Gura Humorului și Salcea, acestea urmând a fi finalizate până la sfârșitul anului.

DAN PASCARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string I7FCkm to the field below: