COMAN: “Mașina președintelui IOHANNIS putea să tranziteze strada Sucevei fără niciun fel de probleme” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

COMAN: “Mașina președintelui IOHANNIS putea să tranziteze strada Sucevei fără niciun fel de probleme”

De    •   Publicat acum 4 ani, 9 iulie 2015   •   3 comentarii

 strada Sucevei si praful 07.07.2015

Primarul de Fălticeni CĂTĂLIN COMAN consideră că pe strada Sucevei  „lucrurile, încet – încet, tind să prindă contur

El a declarat, astăzi, la VIVA FM că s-a finalizat drenul de captare a apei de pe partea dreaptă, cum se urcă.

”În cel mai scurt timp, poate de săptămâna viitoare, va începe turnarea primelor straturi de covor asfaltic, pentru că sunt zone în care se vor turna și 4 straturi de covor asfaltic”.

Sedinta CL Falticeni 25.06.2015

COMAN a răspuns în direct și criticilor de care a avut parte în ultimele zile pe tema trecerii coloanei oficiale a președintelui KLAUS IOHANNIS pe strada Sucevei :  “E vorba de un șantier în lucru, cred că asta spune totul.

Fiind vorba de o stradă, m-am gândit că trebuie să fie funcțională.

Una peste alta, nu cred că este o problemă chiar așa de mare, e vorba de doar 2 kilometri și, cum tranzitează toată lumea, putea să tranziteze și mașina președintelui fără niciun fel de probleme”.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 9 iulie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 9, 2015 @ 4:31 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Hahaha spune:

  Cata tupeu pe el. Mi-ar fi fost rusine sa mai scot capul din nisip in locul lui (exact ca strutul).

 2. Andrei spune:

  Dar daca il anuntau de la centru pe bunul nostru “prof de sport” ca intr-o luna vine Ponta la Suceava, ma gandesc k facea tot posibilul sa gaseasca aceasta strada ca pe o autostrada. Dar daca votantii au vrut sa vada daca poate schimba cv in orasul asta acum s-au adumerit. Poate la alegerile de anul viitor mai fac acei votanti inca o surpriza si sa il aleaga din nou

 3. un cetatean spune:

  Pa bineinteles ca putea trece. Cu S classe, suspensii pneumatice, cu 20-30 km/h da, se poate. Si el trecea numai o data. Inca nu sunt transee transversale pe sosea, asa de minim 50 cm, cum faceau rusii cand aparau Stalingradul. Inca nu sunt! Dar nu mai e mult si poate apar, iar atunci chiar nu va mai avea cum sa treaca Domnul Presedinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string jqVKKX to the field below: