3 gospodării incendiate de la un scurtcircuit, la Rădăuți - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

3 gospodării incendiate de la un scurtcircuit, la Rădăuți

De    •   Publicat acum 4 ani, 9 iulie 2015   •   Fara comentarii

Pompieri la interventie

Militari de la Detaşamentele de Pompieri Rădăuţi şi Suceava şi de la Gărzile de Intervenţie Siret, Vicovu de Sus şi Solca, sprijiniţi de lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Volovăţ şi Frătăuţii Vechi au intervenit ieri cu 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 3 ambulanţe SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Ciocârliei din Rădăuţi.

La sosirea echipajelor ardeau construcţii din 3 gospodării, aparţinând lui DANIEL G., FLORIN M. şi ANDREI S. existând pericolul de propagare la alte 2 proprietăţi din vecinătate.

Primului proprietar i-a ars acoperişul unei construcţii corp comun, compusă din casă de locuit P+1+M, bucătărie de vară şi adăpost de animale, pe o suprafaţă totală de aproximativ 700 de metri pătraţi.

Au mai ars circa 1,5 tone de furaje, 10 metri cubi lemn de foc, stolerie din lemn, tâmplărie din PVC şi alte bunuri și s-au degradat zugrăvelile interioare pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, un circular electric, o moară cu ciocănele, un tocător cu motor, aparate electronice şi electrocasnice şi scule electrice.

La al doilea proprietar a ars izolaţia din polistiren a casei de locuit pe 70 de metri pătraţi şi s-a degradat tâmplăria din PVC.

Ultimului proprietar i-a ars acoperişul unei anexe pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi s-au degradat 3 ferestre din PVC.

În incendiu au pierit 2 porci, 2 capre, 2 iezi şi 35 de păsări de curte.

Pe timpul intervenţiei, un subofiţer a acuzat o stare de lipotimie, din cauza efortului susţinut şi a temperaturilor extreme.

Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, după care pompierul s-a reîntors în dispozitiv.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 9 iulie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 9, 2015 @ 11:03 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string P2gVNe to the field below: