Femeile liberale la ora bilanțului (comunicat de presă) - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Atitudini  >  Articolul curent

Femeile liberale la ora bilanțului (comunicat de presă)

De    •   Publicat acum 4 ani, 4 iulie 2015   •   Fara comentarii

PNL Femei 2.07.2015 (1)

Joi, 2 iulie 2015, sediul din Republicii a găzduit şedinţa organizației femeilor liberale, în cadrul căreia au fost evaluate acţiunile din primul semestru, au fost prezentate acţiunile derulate la nivel judeţean şi naţional ale organizației şi au fost stabilite acţiunile prioritare pentru a doua jumătate a acestui an.

La ședință au participat liderele organizației județene, Laura Cătălina Culipei și Oguța Popa-Ion. Laura Cătălina Culipei, care are și calitatea de vicepreşedinte național al femeilor liberale, a felicitat echipa de la Fălticeni pentru implicare și pentru succesul în organizarea şi derularea acţiunilor conform planificării. Au fost evidențiate acțiunea umanitară de Paști, când douăzeci de familii au primit pachete cu alimente, campania de colectare de cărţi pentru Republica Moldova ,,Dăruieşte pur şi simplu’’, în intervalul 17-28 mai, în care echipa din Fălticeni s-a clasat pe locul al doilea, după echipa din Suceava, ,Şcoala Politică a femeilor Liberale, la Durău, în perioada 27-28 iunie, Sărbătoarea Iei, Bacău, 28 iunie, şi Evenimentul de la Putna din 2 iulie.

PNL Femei 2.07.2015 (2)

La finalul reuniunii am stabilit ca acţiuni prioritare pentru a doua jumătate a anului necesităţile actuale ale femeii (susţinerea familiilor active cu venituri mici, dar cu potenţial şi dorinţă de afirmare), sănătatea şi cultura. S-a constatat de asemenea că scopul general al şedinţei a fost atins, organizația mobilizându-se constructiv pentru sprijinirea şi promovarea femeii în viaţa comunităţii.

prof. Mariana Amarie, copreședinte OFL Fălticeni

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 4 iulie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 4, 2015 @ 10:05 am
 • Sub: Atitudini, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aZIuAY to the field below: