COMAN în ședința CL Fălticeni: “Nu știu dacă 3 T CONSTRUCT are vreo legătură cu NADA FLORILOR”(VIDEO) - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

COMAN în ședința CL Fălticeni: “Nu știu dacă 3 T CONSTRUCT are vreo legătură cu NADA FLORILOR”(VIDEO)

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 iunie 2015   •   8 comentarii

Sedinta CL Falticeni 25.06.2015

La finalul ședinței Consiliului Local de joi, primarul PSD CĂTĂLIN COMAN a intrat din nou în clinciuri verbale cu consilierii PNL.

Totul a plecat de la proiectul de hotărâre depus de COMAN prin care se solicita  „retragerea calității de reprezentant al lui CRISTIAN BĂRĂSCU în Adunarea Generală a Acționarilor de la ACET pentru că nu a facilitat o evaluare periodică a Consiliului de Administrație al societății”.

BĂRĂSCU a reacționat imediat, spunând că  “schimbarea este strict politică, pentru a atrage atenția  ( sic ! – n.r. )  de la problemele reale ale municipiului Fălticeni și anume modul de derulare a proiectului de apă canal”  și anunțând că își dă demisia din funcțiile de președinte al Comisiei de amenajare a teritoriului și urbanism și de reprezentant al municipalității în Consiliile de Administrație de la colegiul  Nicu Gane  și la școala generală  Mihail Sadoveanu.

COMAN a reacționat spunând că  “singura persoană din Primărie și din municipiul Fălticeni care a semnat contractul cu firma 3 T CONSTRUCT, în condițiile legii, nu mă îndoiesc, a fost domnul viceprimar, la timpul respectiv, GHEORGHE ALDEA, ca să fie foarte limpede și foarte clar.

Dl. consilier BĂRĂSCU a încasat, de la ACET, în jur de 10.000 lei pe an.

Strada Sucevei a fost dată fără termen de predare de dl. ALDEA”.

GHEORGHE ALDEA i-a răspuns lui COMAN că  “licitația cu 3T s-a derulat corect și normal”,  dar că “procesul verbal de finalizare a lucrărilor pe strada Sucevei a fost semnat de dvs.(referire la primarul Cătălin COMAN n.r.)

De aici discuțiile s-au aprins, VASILE AMARIEI afirmând că  “mă scuzați, dvs. ați fost profesor, domnul primar, stilul bombastic și redundant nu cred că… citiți aici ce scrie… a trecut clasa…”, COMAN răspunzând pe loc :  “Vă rog, fără atacuri la persoană, nu vă permit să mă jigniți ! Asta cu trecutul clasei vizează oleacă, cum să vă spun…”

ZdpN  vă prezintă înregistrările video cu discuțiile purtate în ședință, care au vizat lucrările la strada Sucevei, refacerea rețelelor de apă și canalizare și baza de agrement  Nada Florilor.

 

Sorin NICA
Mihai SPÎNU

 

                VIDEO

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 iunie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 27, 2015 @ 4:25 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

8 comentarii

 1. andrei spune:

  Termenul de finalizare pentru strada Sucevei a fost dat in luna august de domnul primar. A cam uitat ce declara lună trecută.

 2. mihai spune:

  Andrei una este sa declari, alt lucru este in contracte. Asta nu ai priceput tu din ce au inregistrat baietii de la Ziarul de pe Net.

 3. MAOZEDONG spune:

  Pe surse, dar “sigure”, vă spun “io”, că “finalizarea” lucrărilor apă + canal nu va fi mai devreme de sfîrşitul anului 2019. Asta e…Gloduri/prafuri şi alte alea.

 4. citizenX spune:

  O adunatura de incompetenti , un primar betiv , o nulitate care nu face nimic si restul niste mincinosi lenesi care vorbesc si atat .
  Toti sunt la fel !
  Vreti sa se intample ceva , iesiti cu totii , cetateni ai orasului , in fata primariei si solicitati demisia la toti !

 5. eu spune:

  Domnul Aldea nu prea mai are glas.Numai el stie cum a semnat contractul cu 3T.Toata lumea acuza primarul,nu stiu ca e un contract semnat in mandatul trecut cu 3T fara termen de finalizare,cum poti sa semnezi asa ceva.Aia daca vor finalizeaza in 2020.Dupa ce actualul primar se zbate sa termine lucrarile mai sunt si destepti care …….

  • MAOZEDONG spune:

   Şi care este problema? Dacă este cineva vinovat să fie dat pe mîna Parchetului! Ca primar, Coman avea obligaţia prin serviciile de specialitate ale primăriei să verifice stadiul şi calitatea lucrărilor efectuate/neefectuate de cei de la 3 T Construct. Orice contract de anvergura acestuia trebuia întocmit avînd la bază garanţii bancare ale părţilor. Cine nu respecta termenele, calitatea lucrărilor, sau nu punea la dispoziţia constructorului datele şi informaţiile necesare, era executat bancar. Nu “Ca la noi la Fălticeni” unde cu lucrări proaste, termene de finalizare ale acestora depăşite cu anii, să nu răspundă nimeni.

  • I. spune:

   Contractul a fost semnat in mandatul primarului Catalin Coman. In mandatul primarului Tofan a castigat licitatia Conbucovina si Test Prima dar i-au contestat 3 T Construct.
   3T Construct este denumita de presa nationala firma de casa a ministrului PSD Liviu Dragnea.
   PSD a adus la Falticeni 3T Construct imediat dupa instalarea la putere cu USL.In USL era si dl Aldea.
   Aldea este vinovat pentru ca nu a spus nimic cat era viceprimar.Acum tipa la Coman dar erau prieteni in USL.Problema lui Coman nu este doar ca firma 3T este a casei politice PSD.To be continue.

   • MAOZEDONG spune:

    Toţi “bagabonţii” ăştia, indiferent de culoarea lor politică, dacă au băgat mîna în banul public, trebuie să ajungă la puşcărie.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com