Aceste mici hiene liberale și colții lor tociți de foame - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Aceste mici hiene liberale și colții lor tociți de foame

De    •   Publicat acum 3 ani, 22 iunie 2015   •   1 comentariu

Sergiu JIPA foto editorial ZdpN 22.06.2015 Marele partid liberal, în varianta albăstrită de portocaliul furișat al hoției și galbenul pălit de ieșirea din USL, a decis să grăiască la Suceava prin onomatopeicul Ioan(Nelu) BĂLAN, un personaj umflat la umbra în care s-a retras tătucul Gheorghe FLUTUR.

Matrioșca liberală, cu mofturi uitate pe chip de perioada pedelistă, s-a rățoit arogant la firavul alegător, și l-a anunțat că încă nu îi arde una în cârja neputinței politice în care se sprijină ex-președintele CJ Suceava, mai mult decât atât, l-a prorocit ca viitor patriarh al județului, iar pe sine s-a anunțat primare de municipiu, să spele rușinea lăsată pe scaun de LUNGU. De parcă independentul Ion LUNGU nu ar fi făcut vreo 8 ani de mandat politica partidului, pe care cu onor îl reprezenta și musiu BĂLAN.

Și, ca să facă dovada puterii, ne-a anunțat că o mulțime de aleși locali, care au părăsit barca-strecurătoare a PDL-ului, se întorc cu armele și geamantanele umplute de NECHIFOR în marele și semețul PNL, alături de EL, Nelu BĂLAN, starostele de facto al liberalismului sucevean. Iar obiectul iubirii renăscute îl face fostul parlamentar democrat-liberal Gheorghe COROAMĂ, care trăiește în păcat cu PSD-ul ca primar de PUTNA. Un om plin de realizări și ca parlamentar, și ca primar în urbea lui Ștefan cel Mare.  Vezi să nu…

Carevasăzică, Nelu BĂLAN și-a tras  în direct, sub ochii presei, chiloții portocalii de superman liberal peste costumul albastru iohannesian, să ne arate că vigoarea perioadei în care punea mâna pe telefon și trăgea fără să clipească două-trei sudalme vreunui directoraș de instituție pus de partidul LUI, nu a pierit, iar EL, BĂLANUL, pedelistul cu tupeu de prim-secretar, se va întoarce la cârma obștii să îi pună la punct pe sucevenii care au greșit în 2012.

Și nu singur, ci ajutat de banda de hoți care a plecat acum trei ani să prade mai departe cu alți corsari.
Deci speranța liberală șade tot în gura spurcată a hoților și traseiștilor întorși din drumul social-democrat pe care au apucat într-un ceas de orbire din cauza foamei de funcții și bani.

La momentul în care traseiștii plecau la un loc călduț în USL, G. FLUTUR amenința cu drumuri închise pentru cei care părăsesc formațiunea.

Dacă nu mă înșel, în urmă cu puțin timp, liberalii criticau de mama focului traseismul încurajat de PSD-ul plagiatorului PONTA și jurau pe biblia de la SIBIU că nu vor face niciodată așa ceva.

Dar iată că hienele liberale cu măselele și colții tociți în opoziție, au uitat de principiile plimbate cu limba prin gură în campania pentru prezidențiale și fac nefăcute doar să câștige alegerile și să pună mâna pe putere.

Dacă într-adevăr în politică, dar mai cu seamă în lăudatul PNL reinventat, ar exista onoare, corectitudine și cinste, Ioan Nelu BĂLAN ar trebui să facă un pas în spate și să-și toarne în cap cenușa pedeleului.

Dar cum arogantul BĂLAN a spus ceea ce gândesc toți liberalii din fruntea partidului, adică puterea cu orice preț, acest lucru nu se va întâmpla, căci, nu-i așa, politica înseamnă compromis, iar să te faci frate cu dracu’până treci puntea este o dovadă de abilitate politică.

Semeția lui BĂLAN arată cât se poate de clar faptul că liberalii sunt lipsiți de resurse intelectuale și umane, și vor să reconstruiască județul Suceava cu o șleahtă de mercenari strânși din curtea puterii. Mercenari care nu sunt nici frumoși, nici deștepți, ci doar pe funcții, pot veni cu bani la partid și pot manipula electoratul, doar-doar o ieși iar tătucul FLUTUR și menestrelul BĂLAN. Dacă pesediștii care ne conduc nu ar fi tot o adunătură de hoți și de corupți, care înfiletează din greu toți puturoșii cu firme de partid la orice înseamnă lucrare cu bani publici, mai că m-aș gândi să îi votez, doar să nu văd vreo patru ani figura cuplului de dictatori FLUTUR-BĂLAN .

 

Sergiu JIPA
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 22 iunie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 3, 2015 @ 9:40 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. MAOZEDONG spune:

  @Sergiu JIPA
  Prietene, din păcate toţi aşa-zişii politicieni, indiferent de culoarea politică pe care-o proclamă, sunt la fel, mlădiţe crescute din odiosul FSN ;nici ăştia tineri care chipurile-şi spun “noii” politicieni, nu sunt decît nişte epigoni trişti cum zicea Eminescu. Fii de foste beizadele – Goe, sau deveniţi peste noapte cu acest statut dobîndit prin şpagă şi escrocherii, profesoraşi de mîna a 2-a (Sburlea pe care deşi foarte bun ca dascăl şi-a dat cinstea pe ruşine şi a eşuat lamentabil în această pseudopolitică precum N. Iorga), foşti ofiţeraşi frustaţi de rezultatele minore pe care le-au avut în cariera militară (de pe la PNL şi PDL), Ghilea, ardeleanul pe care l-am apreciat şi-l apreciez pentru bunul simţ dar care nu are curajul să se impună ca fost subinginer constructor, şantierist, în faţa dezastrului produs de Tofan/Coman et. co. în oraşul ăsta şi…şi…
  Şi…nu mai e cazul să mai discutăm despre “viitorul” urbei, deoarece am ajuns înaintea momentului în care Sadoveanu, acum aproape 100 de ani spunea de locul unde nu se întîmplă nimic. Ce n-a reuşit Al 2-lea Război Mondial, precum şi alţii pînă în 1989, a reuşit această pseudodemocraţie de hoţi, care au distrus de la Fabrica de Marmeladă, Staţiunea de Cercetări Pomicole (înfiinţate înainte de cea de-a 2-a conflagraţie mondială), IFETUL şi pînă la PAL. Din păcate, pentru Fălticeni nu mai există viitor. Aici pot veni mulţi să comenteze, inclusiv ELENA cea optimistă, dar, concret, lucrurile în această urbe stau mai mult decît catastrofal. Poate dacă din strada Sucevii construim un nou “Transfăgărăşan”, vom cîştiga şi ceva bani din “turism”. Aşa că: “Comane, pune-ţi în valoare toată energia ta distructivă”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string vbrsy9 to the field below: