Marș ecologist firav la Suceava: “Bucovina e a noastră, luați-vă gunoiul acasă !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Marș ecologist firav la Suceava: “Bucovina e a noastră, luați-vă gunoiul acasă !”

De    •   Publicat acum 4 ani, 5 iunie 2015   •   1 comentariu

mars ecologisti 05.06 (2)

După ce, pe 9 mai, au derulat un prim protest la adresa defrișărilor ilegale, astăzi ecologiștii suceveni au ieșit din nou în stradă cu încă un punct de lista revendicărilor, referitor la amplasamentul gropii de gunoi din pasul Mestecăniș.

 mars ecologisti 05.06 (1)

Spre deosebire de marșul anterior, la cel de azi au luat parte doar aproximativ 50 de persoane care s-au adunat cu bannere și lozinci în fața Palatului Administrativ, după care au plecat pe bulevardul principal spre sediile Direcției Silvice și Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vânătoare.

 mars ecologisti 05.06 (8)

Acțiunea a fost organizată de  Biosilva, Eco Bucovina  și  Coaliția pentru mediu, iar pe tot parcursul marșului ordinea publică a fost asigurată de polițiști și jandarmi.

 mars ecologisti 05.06 (4)

Politicienii nu au rezistat tentației de a se “lipi” de protestatari – dacă la marșul anterior senatorul PSD NECULAI BEREANU s-a lăsat fotografiat cu mare plăcere în mijlocul masei, astăzi același lucru s-a întâmplat cu senatoarea PNL STELIANA MIRON.

 mars ecologisti 05.06 (7)

Participanții au scandat  Uniți, salvăm pădurea României !, Hoților, ghinion, țara s-a trezit din somn !, DNA, DNA asta e ancheta ta !  și  Trădarea de țară în lemne se măsoară !

 

DAN PASCARU

 mars ecologisti 05.06 (6)

mars ecologisti 05.06 (5) mars ecologisti 05.06 (3)

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 5 iunie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 5, 2015 @ 9:04 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. ianus spune:

  Bucovina e a noastră, ia-o, Băişanu, pe Vasilica acasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HNLHrg to the field below: