Pronosticurile ZdpN: Ce facem la Eurovision ? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Atitudini  >  Articolul curent

Pronosticurile ZdpN: Ce facem la Eurovision ?

De    •   Publicat acum 3 ani, 23 mai 2015   •   1 comentariu

Voltaj

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, măi dragilor, pronosticurile  ZdpN  revin în forță cu prilejul finalei Eurovision din această seară.  Nu că am fi noi mari cunoscători în ale muzicii, dar, orișicât, suntem consumatori de zdrăngăneală, vrând – nevrând.

Azi ne roade curiozitatea ce vor face băieții de la   Voltaj,   cum se vor comporta, ce șanse au și, în general, cine va câștiga marea competiție.

 

ALMA GAVRIL: Deși sunt fan Voltaj dinainte să facă muzică atât de comercială ca în ultimii ani, sunt destul de pesimistă în ceea ce privește prestația lor, să zicem că o să ne încadrăm undeva între locurile 10 – 15.

 

DAN PASCARU: Dacă nu voi avea altceva mai interesant de făcut, mă voi uita fugitiv.  Din câte am văzut, mi-a plăcut Lituania, sper ca și ai noștri să facă o figură frumoasă.  Parcă așa se zice și la fotbal, nu ?

 

DANIEL BOGHIȚA: Vrăjeală ! Eurovision a ajuns un fel de mod de sondare a opiniei publice în legătură cu tot felul de aspecte controversate, de la orientări sexuale la mișcări civice…  Ce să zic, chiar mă mir că a fost eliminată Finlanda !

SORIN NICA: Nu vom câștiga Eurovision nici cu naționala de fotbal a cântăreților, cu Monica Anghel în poartă.

 

TODIREL CĂLUGĂRIȚA: Voltaj se va comporta onorabil, iar competiția va fi câștigată de nordici.

 

MIHAI SPÂNU: Voltaj va câștiga Eurovision pentru că are barbă.

 

TEODOR PUȘCAȘU: Hai România, chiar dacă suntem prea mici pentru a câștiga ! Dar măcar să fim printre primii, să se mai vorbească și de noi pozitiv prin lume o zi – două…

 

SERGIU JIPA: Eurovision este un business, iar prestația celor de la Voltaj este o chestiune de spectacol, nu de competiție. Nu vor câștiga deoarece influența României lipsește cu desăvârșire.

 

      Așteptăm și părerile voastre aici sau pe Facebook !

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 23 mai 2015
 • de:
 • Ultima modificare: mai 23, 2015 @ 4:37 pm
 • Sub: Atitudini, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Alma spune:

  Am avut dreptate, da? Locul 15!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string WaPOF1 to the field below: