Primăria Fălticeni va contribui cu peste 93.000 lei la viitorul Centru de informare și promovare turistică - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primăria Fălticeni va contribui cu peste 93.000 lei la viitorul Centru de informare și promovare turistică

De    •   Publicat acum 4 ani, 13 mai 2015   •   1 comentariu

primaria falticeni

Consilierii locali fălticeneni vor dezbate joi, de la ora 16, aprobarea documentației actualizate a proiectului cu fonduri europene Centru național de informare și promovare turistică.

În fapt, urmează să fie aprobate studiul de fezabilitate și proiectul tehnic al obiectivului, precum și valoarea totală a proiectului, de 543.350 lei ( din care 93.506 contribuția municipalității ).

Pe 23 aprilie, Autoritatea de Management a cerut Autorității Naționale pentru Turism ca administrația fălticeneană să asigure banii necesari pentru serverele de web și domeniu și pentru tablete.

În expunerea de motive, primarul CĂTĂLIN COMAN menționează că existența centrului va facilita promovarea potențialului turistic :  “Proiectul propune modificarea percepției publicului asupra orașului prin facilitarea accesului la informații, având drept obiectiv general creșterea gradului de informare a turiștilor ce vizitează municipiul Fălticeni și a tour-operatorilor cu aproximativ 20 % în primul an de la finalizarea centrului”.

În schimb, raportul de specialitate întocmit de șef Serviciu Financiar Contabilitate, ec. LAURA FLOREA, precizează că “obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de informare al turiștilor ce vizitează orașul Fălticeni și a tour-operatorilor cu aproximativ 20 % în primii 2 ani de la finalizarea proiectului”.

Centrul național de informare și promovare turistică va avea o suprafață de 60 metri pătrați și va fi deservit de 2 angajați.

Dan PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 13 mai 2015
 • de:
 • Ultima modificare: mai 13, 2015 @ 12:09 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. dudu spune:

  CE SĂ VIZITEZI IN fALTICENI,???rUINELE FOSTELOR FABRICI ȘI ȘOMAJUL ÎN FLOARE DIN FĂLTICENI???RUȘINOS!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string awFrEN to the field below: