Împrumut de 6,4 milioane lei pentru amenajarea Zonei de agrement Nada Florilor Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Împrumut de 6,4 milioane lei pentru amenajarea Zonei de agrement Nada Florilor Fălticeni

De    •   Publicat acum 5 ani, 30 ianuarie 2015   •   2 comentarii

consilieri locali PSD Faltceni 29.01.2014

Proiectul inițiat de primarul de Fălticeni, Cătălin COMAN, privind contractarea unui împrumut pentru cofinanțarea Zonei de agrement Nada Florior din localitate a trecut de Consiliul Local doar cu votul aleșilor PSD, în vreme ce consilierii PNL s-au abținut la vot.

Valoarea împrumutului este de 6,4 milioane lei și urmeazaă a fi rambursat într-o perioadă de 6 ani.

Vom reveni cu un material amplu privind discuțiile din cadrul ședinței.

 

Citește și http://www.ziaruldepenet.ro/2015/01/26/primaria-falticeni-vrea-sa-se-imprumute-cu-6-milioane-lei-pentru-zona-de-agrement-nada-florilor/

http://www.ziaruldepenet.ro/2015/01/27/vitcu-este-bine-sa-ne-imprumutam-pentru-piscine-acoperite-cu-centru-de-infrumusetare

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 30 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 29, 2015 @ 11:59 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Ilascu spune:

  Daca opozitia din Falticeni si cetatenii nemultumiti ar avea ceva mai mult tupeu, aceasta hotarare ar putea fi atacata in instanta. Mai ales ca nu a fost supusa dezbaterii publice. Creditul asta se va intinde pe muuuulti ani. Ce garantie avem ca nu “va castiga“ licitatia o firma la fel de “serioasa“ ca cea care se ocupa de strada Sucevei? In principiu, nu este o idee rea. Numai ca exista alte prioritati in oras ….si, pana la urma, hai s-o zicem de-a dreptul: nu mai avem incredere in ei! Prea multe afaceri necurate pe banul public, nu vi se pare? Iar la o investitie de asemenea anvergura ……fara numar.

 2. Johan și alții spune:

  Ilascu are dreptate. Betonul „îngropat” în piscine și în pământ, cine îl mai cântărește, o metodă simplă de „sifonat” banii. Și a calculat cineva când se va amortiza o asemenea investiție?
  Un om gospodar, când se apucă de construit, la început îți face utilitățile strict necesare și „piscină” face doar dacă are banii săi, nicicum nu se împrumută din bancă…, dar probabil, știind că nu el va rambursa creditul, merge pe varianta „după mine potopul”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string I9EIu9 to the field below: