Primăria Fălticeni vrea să se împrumute cu 6 milioane lei pentru Zona de agrement NADA FLORILOR - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primăria Fălticeni vrea să se împrumute cu 6 milioane lei pentru Zona de agrement NADA FLORILOR

De    •   Publicat acum 5 ani, 26 ianuarie 2015   •   3 comentarii

debarcader iaz

Consilierii locali fălticeneni vor dezbate, în ședința de joi – ora 16, contractarea unei finanțări rambursabile interne în valoare maximă de 6 milioane de lei pentru derularea proiectului  Infrastructură de agrement NADA FLORILOR.

Potrivit proiectului de hotărâre, contractul va avea termen de rambursare 5 ani.

“Prin bugetul propriu pe acest an, datorită resurselor financiare limitate și a multitudinii de activități aflate în derulare, nu vor putea fi asigurate suficiente fonduri pentru finanțarea proiectului.

Valoarea totală a proiectului este de 13.504.358 lei.

În anii precedenți au fost decontate cheltuieli de 269.721 lei, rămânând ca în anul 2015 să fie efectuate și decontate cheltuieli în valoare maximă de 13.234.637 lei.

Valoarea totală a sumei de finanțat din veniturile municipiului este de 7.011.598 lei  a menționat COMAN.

El a ținut să precizeze că, în prezent, Primăria Fălticeni nu are în derulare împrumuturi / credite.

Semnarea contractului este condiționată de obținerea avizului Comisiei de autorizare a împrumuturilor locale din Ministerul Finanțelor.

Dan PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 26 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 26, 2015 @ 4:07 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Sper sa nu se acorde nici un imprumut. Sunt incapabili sa gestioneze sumele in folosul comunitatii.. Primarul sa termine de facut intai drumul suceava falticeni si dupa aia, in urmatorul mandat mai vedem noi..

 2. Ilascu spune:

  O prostie! Consider ca ar trebui ca si noi, cetatenii municipiului, sa fim consultati daca suntem sau nu de acord cu ideile lor. La primaria Falticeni nu s-a auzit de consultarea cetatenilor prin dezbatere publica?

  • Johan si altii spune:

   ILAȘCU, visezi ?… Cum crezi că ar putea să consulte cetățenii prin dezbatere publică, cu privire la contractarea finanțării, când el (primarul) este „profesorul”, iar noi cetățenii „elevii”, vrei să ne lase corigenți sau poate chiar repetenți.
   Faptul că el va îngropa niște betoane în apă, a căror valoare va fi greu de stabilit pe viitor, la O EVENTUALĂ expertiză tehnico-judiciară, îi va permite „sifonarea”, că tot vorbim de piscine, a unei mari sume de bani, iar „după el potopul”.
   Lasă să plătească „fraierii”, că de amortizarea unei astfel de investiții pe viitor, nu poate fi vorba, a se vedea investiția particulară ce-i drept, de la complexul „MIRAJ”, din Fălticeni, câți clienți are și cum se amortizează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bVcMHP to the field below: